Катя Осадча про оновлене "Світське життя": "Мій образ став жорсткішим"

Катя Осадча про оновлене "Світське життя": "Мій образ став жорсткішим"

Ведуча "1+1" розповіла про зміни формату програми про багатих і знаменитих

Поделиться:

Уже сьогодні о 22.30 в ефір "1+1" вийде оновлене "Світське життя". Іншою буде й ведуча. У проморолику дев'ятого сезону програми Катя Осадча постала в образі супергероїні.

"Глядачі побачили, що мій образ став дещо жорсткішим. Але ж зараз часи такі. І питання мої стали жорсткішими", - розповіла Осадча "Сніданку з "1+1".

У кожному сюжеті Катя, як завжди, поставатиме в нетривіальному вбранні й оригінальних капелюшках. Над добором гардеробу зірки каналу "1+1" скрупульозно працюють стилісти "Світського життя".

"Залишаться головні убори, залишаться сукні…", - сказала Катя й дала зрозуміти, що у шкіряному костюмі, в якому постала в промо, у програмі не зніматиметься.

Напередодні під час онлайн-конференції kp.ua Осадча зізналася, що той образ дуже сподобався її синові.

"Ілля тішився, коли побачив. Він сказав, що я – щось середнє між жінкою-кішкою і кимось ще (сміється). На зйомках мені було комфортно в тому образі.  Я і стрибала, і з лука стріляла. Багато чому мені довелося вчитися просто на знімальному майданчику. Власне,тій же  стрільбі з лука. Востаннє я це робила років у вісім, мабуть, тому довелося відновлювати навички", - згадала Катя.

Як ставити незручні запитання впливовим людям, Катя не забуває ніколи. Тож уже сьогодні глядачі "1+1" почують відповіді на все, що їх цікавить.

Дивіться досьє на оточення кандидатів у президенти сьогодні у "Світському житті" о 22.30.

Більше про оновлений формат програми про багатих та знаменитих дізнавайтеся тут: