Катя Осадча розказала, як шукає взуття на свій 42 розмір

Катя Осадча розказала, як шукає взуття на свій 42 розмір

Ведуча "Світського життя" Катерина Осадча стала брюнеткою у фотосесії для журналу Vogue і розказала, які насправді у неї зріст і розмір ноги.

Поделиться:

Ведуча "Світського життя" Катерина Осадча стала брюнеткою у аристократичній фотосесії для журналу Vogue. А ще розказала, який у неї насправді зріст і навіть розмір ноги.

Кореспондент видання провела з ведучою цілий день. Так, коли Катя Осадча перевзувалася, міняючи звичні кросівки на балетки Saint Laurent, зізналася журналістці, що насилу підбирає взуття.

"Так рада, що вони (Saint Laurent) стали випускати туфлі 42-го розміру. Мені важко підібрати взуття, "човники" я взагалі не ношу, так що коли знаходжу зручну колодку, купую відразу три пари різного кольору", - розповіла ведуча "Світського життя".

При зрості 1,79 м Катя Осадча важить трохи більше 60 кг.

"Моя ідеальна вага - від 60 до 62,5 кг. Бували часи, коли я важила 57-58, але при такій вазі я себе погано почуваю", - зізналася Катерина.

Цікаво, що під час роботи моделлю вона набрала вагу. Це сталося тоді, як у 14 років Осадча виїхала до Парижа.

"Тоді я поправилася на 4 кг. Спорт мені ніколи не був цікавий, але я з дитинства займалася танцями. Так що, повернувшись до Києва у 18, пішла на народні танці - і швидко прийшла в норму", -  поділилася досвідом ведуча.

Нагадаємо, Катерина Осадча увійшла у топ-100 найвпливовіших жінок України.

Дивіться "Світське життя" щонеділі на каналі 1+1.