Катя Осадча розкриє секрети фаворитів "Євробачення"

Катя Осадча розкриє секрети фаворитів "Євробачення"

Парад представників країн Європи проходив в самому центрі Відня. 

Поделиться:

Парад представників країн Європи проходив в самому центрі Відня. Зустрічала гостей минулорічна переможниця - епатажна Кончита Вурст.

Співачка трохи змінила зачіску та сяяла перед фотокамерами у сукні з оголеними плечами. В інтерв'ю Катерині Осадчій зірка розповість, як їй живеться серед не дуже толератного суспільства, та як вона намагаться змінити ситуацію нетерпимості в Росії. А ще - розкриє секрет своєї тонкої талії.


Іспанію цього року представляє співачка Едурне Гарсія. Яскрава білявка нарешті відкриє таємницю, коли ж треба чекати її весілля з давнім бойфрендом - футболістом "Манчестер Юнайтед" Девідом де Хеєм.

А представники Швеції та Італії - красунчики і улюбленці дівчат Монс Зелмерльов та тріо IL Volo зізналися, які настанови перед "Євробаченням" їм дали колишні переможці конкурсу співачка Лорін та Тото Кутуньо. Тож молоді артисти тепер вони точно знають, як перемогти у "Євробаченні".

Переможець конкурсу стане відомий лише в суботу, а вже напередодні, у п'ятницю о 22-50 на 1+1 глядачі "Світського життя" дізнаються всі їхні секрети. Не пропустіть!