Катя Осадча розповіла про найскладніше інтерв'ю у її житті

Катя Осадча розповіла про найскладніше інтерв'ю у її житті

Ведучу "Голосу. Діти" до сліз розчулила історія учасниці проекту

Поделиться:

Катя Осадча та Юрій Горбунов, ведучі "Голос. Діти", на телебаченні уже багато років, але не приховують, що під час зйомок співочого шоу їм часом було важко. Зокрема, Катя Осадча зізналася, що спілкування з маленькою вокалісткою з Краматорська вважає своїм найскладнішим інтерв'ю.

"Найскладнішою була розмова з дівчинкою, яка разом з родиною втекла від війни. Вона з батьками приїхала з Краматорська, де пережила важкі бомбардування. Без сліз слухати її історію було неможливо! Спочатку я намагалася триматися, але коли вона розповіла, як заспокоювала маму під час тривоги і як снаряди падали на будинок її подруги, не стрималася - сльози котилися мимоволі. Зізнаюся, це було найважче інтерв'ю в моєму житті.  Говорити з найвідомішими людьми в світі  - не так складно, як розмовляти з дитиною, яка пережила війну", - запевнила Осадча.

На щастя, навіть попри непросту ситуацію в країні, діти не припиняють мріяти і впевнено крокують до найзаповітнішого. Завдання ж ведучих – навчити малюків не здаватися. Ніколи.

 "Я підбадьорюю учасників, які вибули, розповідями про свої дитячі невдачі. Пригадую, у 13 років брала участь у конкурсі моделей і не посіла жодного з призових місць. Засмутилася, плакала, але саме це дало мені поштовх. Уже за рік я поїхала працювати моделлю до Японії... Діти будь-якого віку хочуть бачити перспективи, знати, що їм варто робити далі, після. І коли до них доносиш цю думку, їхні сльози змінюються впевненістю в собі і бажанням діяти", - сказала Катя Осадча.

Нагадаємо, шоу "Голос. Діти" стартує на "1+1" уже в кінці січня. Зірковими тренерами проекту у цьому сезоні стали Тіна Кароль, Потап і Наталія Могилевська.