Катя Осадча розповіла про стосунки з колишнім чоловіком

Катя Осадча розповіла про стосунки з колишнім чоловіком

Украй непросто поєднувати роботу з вихованням дитини, але ведучій "Світського життя" Каті Осадчій вдалося! 

Поделиться:

Украй непросто поєднувати роботу з вихованням дитини, але ведучій "Світського життя" Каті Осадчій вдалося! У відвертому інтерв'ю viva.ua телезірка зізналася, що ніколи не шкодувала ні про своє раннє заміжжя, ні про розлучення. І запевнила, що дуже добре спілкується з колишнім чоловіком й завжди тішиться, коли син із татом гарно проводять час.

"Ілля разом з татом їздить відпочивати з п'яти років. Я тоді ще написала "інструкцію із застосування дитини" (сміється). На що мені Олег відповів: "Катю, як-небудь розберемося". І справді, він жодного разу не подзвонив, щоб запитати, як йому бути з сином. У Олега є чітке розуміння того, яким він хоче виховати Іллю. Це його єдина дитина, тим більше син, і він точно знає, що хоче в нього вкласти. У житті хлопчика тато повинен бути присутнім обов'язково. Ще одна причина, чому я не шкодую про своє раннє заміжжя, - у Іллі чудовий тато. Вони грають в шахи, разом беруть уроки настільного тенісу.

У Іллі зараз такий вік, коли татова присутність обов'язкова. Нещодавно мені син каже, що не хоче дарувати дівчинці квіти на день народження, оскільки вважає це виявом слабкості. Я дзвоню Олегу: "Тату, треба провести роботу, навчити сина дарувати дівчаткам квіти". Папа закладає в синові самостійність, бо моя і бабусина надмірна опіка, звичайно, трохи псують дитину", - розповіла Катя.

Нагадаємо, нещодавно програма "Світське життя" відзначила десятиріччя. Ювілейний випуск можна подивитися тут.