Катя Осадча вперше покаже інтерв'ю Кончити Вюрст

Катя Осадча вперше покаже інтерв'ю Кончити Вюрст

Сьогодні на каналі 1+1 в ефір вийде ексклюзивний репортаж "Світського життя" з Лондона

Поделиться:

Сьогодні на каналі 1+1 в ефір вийде ексклюзивний репортаж "Світського життя" з Лондона, де на грандіозному концерті переможців "Євробачення" різних років Катерина Осадча поспілкувалася з Кончитою Вюрст,  Даною International, фінськими панками Lordi, стильною шведкою Лорін та іншими зірками Європи.

Захід зібрав багато переможців конкурсу, проте українців серед зірок конкурсу не було. А ось переможець 2008 року - Діма Білан - пройшовся червоним хідником. 

Щоправда, побачивши знімальну групу "Світського життя", співак майже втік із доріжки, щоб не відповідати на гострі запитання Катерини Осадчої.

А ось переможниця минулого року -  епатажна австрійська травесті-зірка Кончита Вюрст насолоджувалася славою. Після тріумфу на "Євробаченні", співачка перетворилася на зірку світового рівня: крокує найпрестижнішими червоними хідниками та знімається у рекламних кампаніях відомих брендів. В екслюзивному інтерв'ю "Світському життю" Кончита розповіла про дружбу з Жаном Полем Готьє, а ще - не стала приховувати подробиці свого особистого життя та відповіла, чи вже мріє про дітей.

Ізраїльська діва Дана International, побачивши знімальну групу з України, згадала свої щасливі подорожі до Донецька ще за мирних часів, та закликала росіян визнавати право інших людей на свободу. А наприкінці освідчилася в коханні до України.

Сенсація "Євробачення" 2012 року шведка Лорін вражала всіх своїм вишуканим червоним  костюмом та незвичною прикрасою на обличчі. Співачка, яка нещодавно співпрацювала з українським гуртом Kazaky, зізналася, що у захваті від хлопців на підборах. До речі, про підбори: незважаючи на свою звичку співати босоніж на сцені, переможниця "Євробачення" 2013 року Емілі де Форест, на заході з'явилася при параді - у вишуканій сукні з відвертим декольте та у лакованому взутті.

А ось хто став заручником свого сценічного образу - так це учасники фінського гурту Lordi, які, щоб їх впізнавали, вимушені відвідувати публічні заходи у костюмах монстрів. 

Чи є життя після "Євробачення"?  Що роблять та про що мріють зірки, яким підкорився європейський телеглядач? 

В екслюзивному репортажі "Світського життя" вже сьогодні, о 22-50, на 1+1