"Кохання без кордонів": Марк непорозумівся з дівчатами, а Василь відправив першу жінку додому

"Кохання без кордонів": Марк непорозумівся з дівчатами, а Василь відправив першу жінку додому

На реаліті-шоу "Кохання без кордонів" розгортаються справжні пристрасті

Поделиться:

На реаліті-шоу "Кохання без кордонів" розгортаються справжні пристрасті. Українці, які приїхали завойовувати серця чотирьох емігрантів, уже тиждень живуть у їхніх будинках і ходять з ними на побачення.

Вранці Василь запропонував Оксані посадити біля будинку квіти. Чоловіка підкорила любов Оксани до землі і квітів, адже іспанські жінки не люблять працювати на землі. Жінка прийняла це за хороший знак.

"Я тут своє коріння пускаю. Маю таку надію, що це гарний знак", - сказала вона.

А Василь уже придумав перше випробування для жінок. Оксану, Людмилу та Ію він запросив на ранкову зарядку на березі моря. А Олену й Аллу чекав тест на хазяйновитість. Василь дав їм 200 євро і відправив за покупками. Жінки мають приготувати смачну вечерю для всіх. Василеві було цікаво, як і на що красуні витратять гроші, чи зможуть вони заощадити?

Бюджет жінки витратили майже ввесь, в обмін на це нагодували Василя українським борщем і різними смаколиками. Щоправда, на думку Василя, в Аллиному борщеві не вистачало солі й оцету.

А от Ія вирішила підкупити чоловіка спокусливим східним танцем, що неймовірно вразило Василя, і відкрило в нього новий погляд на вільну художницю.

Ігор цілий день присвятив дівчатам. Спочатку він запросив їх на прогулянку на човні, а потім пригостив американським фастфудом.

Між українками розгорнулася справжня боротьба за успішного американського бізнесмена, кожна із них щомиті намагалася привернути до себе увагу Ігоря. Світлана намагалася викликати Ігоря на розмову, Альона кокетливо запропонувала цілуватися під кожним мостом, під яким вони пропливатимуть на човні, а Вероніка взагалі відмовилася їсти разом з усіма і попросила Ігоря запросити її окремо на обід…

Під час індивідуального побачення Вероніка подарувала Ігореві фото з будинку в Одесі, і тих місць де промайнули перші роки його життя. Світлини навіяли Ігореві теплі спогади про дитинство, і побачення закінчилося першим поцілунком.

Тетяна вирішила запросити Артура і Вову на сніданок. Дівчина влаштувала хлопцям справжнє випробування. В кафе вона спеціально замовила гамбургер з червоним соусом, на який в неї алергія, щоб побачити, хто з чоловіків піде їй на зустріч. Без жодних роздумів і вагань своєю стравою поступився Вова, а коли принесли рахунок – чоловік оплатив його за всіх. Ці просто признаки ввічливості підкорили Тетяну, адже американські чоловіки зовсім не такі галантні.

А Дмитро намагався завоювати Таню силою. Фітнес-тренер запросив дівчину на тренування і навчив її головним прийомам самооборони. Це заняття дуже зблизило Тетяну і Дмитра, їхні стосунки враз стали значно теплішими.

В Канаді Марк-Ентоні зважився на перше індивідуальне побачення з Владленою. Він запросив дівчину до квітучого саду з метеликами. Але уже при першій серйозній розмові їм на заваді став мовний бар'єр.

- А ти їсиш м'ясо? – запитала дівчина.

- М'ясо, так… - сказав Марк.

- А яке ти м'ясо їсиш?

– З корови… - роздумуючи, відповів Марк.

- В мене в бабусі була корова… - намагалася підтримати розмову Владлена.

- Твоя бабця була корова? – здивовано запитав Марк.

Після прогулянки канадець вирішив і собі перевірити українок на хазяйновитість і попросив їх приготувати для нього на обід млинці. Серед чотирьох кулінарних шедеврів Макр-Ентоні вподобав млинці Алли і Яни. Дівчат він запросив на екскурсію на ферму, де виготовляють традиційний канадський кленовий сироп. А потім почастував і стравами з сиропом.

За келихом вина Яна вирішила розрядити обстановку:

"А давайте анекдоти потравимо?" – запропонувала вона і відразу ж почала травити: "Колобок повісився"…

Але Марк не зміг оцінити почуття гумору простодушної Яни, оскільки хто такий Колобок він не знав, і чомусь подумав, що дівчина насміхається над Богом…

Та Яна не втрачала надії і відразу почала розповідати Марку казку про Колобка…

Натомість Алла відкинула всі сумніви і запропонувала Марку навчити його пити на брудершафт.

Тим часом перед Василем постало непросто рішення. Йому потрібно було обрати, хто перший поїде додому. І якщо ще зранку він думав, що це буде дивакувата Ія, то після її звабливого танцю ця ідея відпала і після довгих роздумів він вирішив попрощатися з Оксаною…

Як далі складатимуться стосунки з претендентами на руку і серце наших героїв, хто наступний поїде додому, і які випробування та несподіванки чекають на учасників шоу, дивіть в наступному випуску програми "Кохання без кордонів" щочетверга о 22.30 на 1+1.