Комаров отримав страшне пророцтво, розлютив чаклунку та завітав у гості до диявола (ВІДЕО)

Комаров отримав страшне пророцтво, розлютив чаклунку та завітав у гості до диявола (ВІДЕО)

Сьогодні, 1 вересня, на каналі "1+1" відбулася телевізійна прем'єра нового сезону "Світу навиворіт". 

Поделиться:

Сьогодні, 1 вересня, на каналі "1+1" відбулася телевізійна прем'єра нового сезону "Світу навиворіт". Цього разу Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв вирушили до Болівії. Коли глядачі чують назву країни, не одразу розуміють, що вона знаходиться у Південній Америці, хоча про озеро Тітікака, мабуть, всі знають з дитинства.

Свою подорож мандрівники розпочали з візиту до чаклуна, щоб експедиція пройшла вдало. Місцеві, як правило, ходять не до лікарів, а до шаманів. Під час магічного ритуалу на вдачу все пішло не так. Болівійці вірять: якщо листя коки перетерти з шерстю лиси, а потім спалити на вогнищі, то життя людини полише усе зле. Але за умови, що морська свинка, яка також бере участь у дійстві, здохне. Наприкінці ритуалу тваринка ще була жива, що викликало неабияке занепокоення чаклуна. Він порадив ведучому "Світу навиворіт" знайти чорний магічний ринок та придбати там амулет, який сам його знайде.

У Болівії подібні ринки є у кожному великому місті. Сушені жаби, зародки лами та свині, череп кондора, гігті та хвости, тваринки з червоної книги – чого на тільки на ньому немає. Окрім амулету для знімальної групи. До того ж, надмірна цікавість Дмитра Комарова ще і розлютила місцеву продавщицю-чаклунку. А попереду ведучого чекала зустріч із дияволом просто на проїжджій частині та найнебезпечніша частина подорожі - Дорога смерті. Напруга зростала після кожної невдачі. Що відбулося далі, дивіться у першому випуску найекстримальнішого сезону "Світу навиворіт".