Комаров в Індонезії нарешті вийшов на зв'язок

Комаров в Індонезії нарешті вийшов на зв'язок

Ведучий програми "Світ навиворіт" нарешті отримав можливість побути біля комп'ютера з "більш-менш пристойним Інтернетом".

Поделиться:

Команда програми "Світ навиворіт" після більше ніж тижневої перерви знову вийшла на зв'язок з індонезійської екпедиції. Ведучий Дмитро Комаров у соцмережі написав, що вони з оператором нині на острові Ява. Нарешті українці отримали можливість побути біля комп'ютера з "більш-менш пристойним Інтернетом".

Виявилося, що до цього команда "Світу навиворіт" перебувала у віддаленому районі Індонезії. Там Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв були на полюванні - разом з місцевими жителями полювали на летючих мишей.

"На базаре в крупном городе мы наткнулись на прилавки с летучими мышами. Зрелище еще то. Хотя для местных это просто мясо. Продается "летучемышатина" на одном прилавке со свининой и курятиной, - написав у Facebook Дмитро. - Стали искать, кто, где и как промышляет охотой на этот индонезийский деликатес".

Пошуки завели знімальну групу на маленький нетуристичний острів. Летючі миші виявилися милими пухнастими тваринками. Дмитро Комаров зізнався, що йому було їх дуже шкода. Тому замість того, щоб полювати на них, "Світ навиворіт" купував тваринок у місцевих жителів, таким чином рятуючи мишей від гриля.

Нагадаємо, в ефірі 1+1 почався показ індійського сезону програми "Світ навиворіт". Дивіться щосуботи о 12:00.