Красуні-доньки ведучих ТСН стали героїнями зворушливої фотосесії

Красуні-доньки ведучих ТСН стали героїнями зворушливої фотосесії

Лідія Таран з донечкою Василиною та Марічка Падалко з доньками Машею і Катрусею знялися у сімейному фотопроекті журналу Viva! "Доньки-матері".

Поделиться:

Одразу дві чарівні ведучі 1+1 стали героїнями сімейного фотопроекту журналу Viva! "Доньки-матері" - Лідія Таран з донечкою Василиною та Марічка Падалко з доньками Машею і Катрусею.

Лідія Таран зізналася, що вражена, з якою наполегливістю донька готується до школи.

"Василина кожен день дивує мене новими проявами себе. Вона дуже чутлива. Може розплакатися, слухаючи пісню в машині або читаючи книгу. Останнім часом дивує завзятістю, з якою готується до школи. І старанністю, з якою робить всі завдання. Не очікувала, що вона може так концентруватися і вже зараз розуміти, чого хоче", - говорить Лідія.

Зворушливі фото: Лідія Таран зігріває маленьку доньку під засніженою ялинкою

А Марічка Падалко обожнює своїх доньок за вічно гарний настрій та дипломатичність.

"Мені як мамі не потрібні які-небудь досягнення, щоб пишатися своєю дитиною. Катю я люблю за її вічно гарний настрій і легку вдачу. Ще з народження за нею, як третьою дитиною, в сім'ї закріпилося прізвисько "Бонус". Машу я ціную за те, що вона з великим ентузіазмом сприймає всі ініціативи батьків і як середня дитина дуже делікатно вміє балансувати у відносинах з братом і сестрою", - з гордістю відзначає Марічка.

Нагадаємо, ведучі ТСН Марічка Падалко та Юлія Бориско цього року стали мамами-однокласницями. Їх сини пішли до школи і навчаються у одному класі.