Кремлівська сім'я відкриває новий сезон "Українських сенсацій" на 1+1

Кремлівська сім'я відкриває новий сезон "Українських сенсацій" на 1+1

У суботу, 29 березня о 20:15, на каналі "1+1" стартує новий сезон проекту журналістських розслідувань "Українські сенсації".

Поделиться:

У суботу, 29 березня о 20:15, на каналі 1+1 стартує новий сезон проекту журналістських розслідувань "Українські сенсації". Низка фільмів, які вийдуть в ефір у найближчий місяць, відкриють глядачам шокуючі факти, пов'язані з російським наступом на Україну.

"Кремлівська сім'я" – так називається перший фільм циклу. Розплутувати клубок останніх подій команда Департаменту журналістських розслідувань почала зі столиці Росії. Саме тут починалася окупація Криму, і тут же впливові і дуже багаті російські політики продовжують будувати плани на майбутнє щодо України.

"Оточення Путіна – хто ці люди? Які у них цілі? Як вони впливають на президента РФ? Ми постаралися розібратися в ситуації і зрозуміти, навіщо вони будують суспільство, яке веде себе так агресивно",розповідає керівник Департаменту журналістських розслідувань на 1+1 Максим Шиленко.

Над фільмом "Кремлівська сім'я" працювали журналісти 1+1 Михайло Ткач і Ален Бобров. Під час розслідування вони зіткнулися з тотальним страхом російських експертів коментувати те, що відбувається в кремлівських колах.

"Найскладнішим було вмовити експертів – вони бояться говорити правду про те, що зараз відбувається в Росії. Тому що там немає ніякої свободи слова і, відповідно, немає бажаючих щось розповідати. Що найцікавіше, не хотіли говорити навіть опозиціонери", – пояснює креативний продюсер Департаменту журналістських розслідувань 1+1 Олександр Дубинський.

Фільм "Кремлівська сім'я" з циклу "Українські сенсації" вийде на каналі 1+1 у найближчу суботу, 29 березня. Початок – о 20:15.