Ксенія Собчак зізналася, що збирається народжувати

Ксенія Собчак зізналася, що збирається народжувати

Скандальна журналістка, яка зовсім скоро з'явиться у нашому новому шоу "Вгадай ящик", зізналася, що  все ж таки планує народжувати.

Поделиться:

Скандальна журналістка, яка зовсім скоро з'явиться у нашому новому шоу "Вгадай ящик", зізналася, що все ж таки планує народжувати.

Незважаючи на те, що телеведуча і громадський діяч Ксенія Собчак уже протягом кількох років щасливо одружена з актором Максимом Віторганом, пара не поспішає ставати батьками. Раніше Собчак натякала, що досить напружено ставиться до дітей. Однак нещодавно в інтерв'ю радіо "Свобода" вона відверто розповіла: питання материнства залишається для неї відкритим.

"Я не хочу не мати дітей в 60 років. Зараз я не розумію, навіщо вони мені. Але я розумію, що мені 33 роки. І природа розпорядилася таким чином, що це питання мені треба якось вирішити до 40 років. Чим раніше, тим краще. Час минає", - цитує Ксенію Собчак радіо "Свобода".

Читайте також: Євген Кошовий розповів про адреналін під час зйомок нового шоу

Однак телеведуча зізналася, що у неї є внутрішній конфлікт.
"У мене великі розбіжності між біологічною необхідністю і тим, що мені подобається моє життя сьогодні. Я завжди виходжу з принципу "від добра добра не шукають". Якщо все добре, не треба намагатися щось міняти - буде тільки гірше. Мені моє життя дуже подобається: чоловік, друзі, робота. Я боюся, що з дітьми все це дуже зміниться. Я не розумію, навіщо мені ці зміни", - пояснила журналістка.

На думку Ксенії, дітей треба заводити лише тоді, коли є дефіцит любові:

"Коли людям стає нудно, коли вони відчувають потребу в більшій любові та ніжності, вони хочуть дітей. Мене все влаштовує", - наголошує журналістка.

Не нудно з Ксенією Собчак буде і глядачам "1+1". Дивіться прем'єру захоплюючого шоу "Вгадай ящик" вже наступної п'ятниці, 14 серпня, об 21:15.