"Кварталівець" Степан Казанін розповів, як виховує своїх синів

"Кварталівець" Степан Казанін розповів, як виховує своїх синів

Учасник "Кварталу-95", а нині один із героїв "Слуги народу" Степан Казанін виховує двох синів і вчить їх усього досягати самотужки

Поделиться:

Учасник "Кварталу-95", а нині один із героїв "Слуги народу" Степан Казанін виховує двох синів і вчить їх усього досягати самотужки. Так, старший Степан уже навчається в університеті, а ось молодший – Петя поки тільки пізнає світ. Він знає, що його татка показують у телевізорі і прилаштовується поруч, коли перехожі просять сфотографуватися з "кварталівцем". Цікаво, що раніше хлопчик ревнував батька до оточуючих, але зараз змінив своє ставлення.

"Мені здається, що ми з Петькою більше часу проводимо разом, ніж зі Степаном. Ми будинки майструємо, різні поробки з того, що під руку потрапить. Я намагаюся розвивати у дітей фантазію, потяг і здатність зробити щось з підручних засобів. Тому я швидше вчу їх по господарству", - розповів Степан "Івоні". А також зізнався, що виховує своїх хлопців за допомогою слова і ніколи не карає суворо.

"Мені в дитинстві перепадало за двійку: був і кут, і солдатський пасок. Але чинити так зі своїми дітьми мені не хочеться. Поки вистачає і слова. Адже іноді воно звучить образливіше, ніж постояти в кутку. Моралі я не читаю, але поговорити можу", - поділився "кварталівець".

Нагадаємо, сьогодні в ефір "1+1" вийде дві фінальних серії політичної комедії "Слуга народу". Не пропустіть.

Новости по теме