Лідія Юнашева перемогла у другому сезоні популярного реаліті-шоу "Від пацанки до панянки -2"

Лідія Юнашева перемогла  у другому сезоні популярного реаліті-шоу "Від пацанки до панянки -2"

Вчора, 16 листопада, закінчився другий сезон реаліті-шоу "Від пацанки до панянки" на телеканалі 1+1.  Переможницею проекту стала  Лідія Юнашева.

Поделиться:

Вчора, 16 листопада, закінчився другий сезон реаліті-шоу "Від пацанки до панянки" на телеканалі 1+1.  Переможницею проекту стала  Лідія Юнашева.

Згідно із форматом проекту, переможниця мала обрати між грошовою винагородою та можливістю навчатися в одному із європейських вузів. Після недовгих вагань Лідія обрала грошовий приз, який склав 200 000 грн.  

Протягом дев’яти тижнів колишні пацанки намагалися позбутися поганих звичок та стати гідними звання Справжньої Пані. Проте до урочистої митті і випускного балу із 10 учениць школи дійшли лише двоє конкурсанток – Алла Луценко та Лідія Юнашева.

На випускний бал підтримати фіналісток прийшли колишні учениці Школи справжньої пані та найближчі родичі та друзі дівчат. Під час урочистої зустрічі переможницею проекту була визнана Лідія Юнашева. Разом із високим званням Ліда отримала і сертифікат на 200 000 грн. Результатами викладацького голосування, схоже, залишилася задоволена і Алла Луценко. Разом із дипломом випускниці Школи справжньої пані, Алла отримала грошовий приз у розмірі 50 000 грн, а також сертифікат на подорож до Лондона у рамках освітньої програми "Шляхетність у дії". Разом із Аллою до Лондона поїдуть переможниця проекту Лідія Юнашева та одна із учениць Школи справжньої пані Наталя Комарова.

Відповідаючи на питання, чим став для Ліди проект "Від пацанки до панянки", переможниця зазначила, що участь у реаліті-шоу стала для неї справжньою школою життя: "Моя участь у проекті – це, безперечно, постійна боротьба з самою собою, своїми страхами, емоціями. Це і приборкування хвилювання, гніву. Тут я зазирнула так глибоко в очі своїм страхам, як ніколи раніше. Але саме на проекті я відкрила для себе ті свої позитивні якості, які до цього просто не помічала".