Львівський хор дружно відсвяткував Старий Новий рік і привітав киян щедрівками

Львівський хор дружно відсвяткував Старий Новий рік і привітав киян щедрівками

Руслана разом з львівським хором стали учасниками незабутнього святкування Маланки.

Поделиться:

Руслана разом з львівським хором стали учасниками незабутнього святкування Маланки.

15 січня в столичному ресторані "Корчма Тарас Бульба" відбувалося надзвичайне карнавальне дійство – святкування Маланки. Старовинне різдвяне свято проходило за участі театрального колективу із Західної України, за найкращими українськими традиціями.

Гостей розважали головні персонажі цього свята: Коза, Василь, Дід, Циган та Лікар. Переможці проекту "Битва хорів", львівський хор, на чолі зі своєю наставницею співачкою Русланою, радо долучилися до святкування Маланки. Разом із народним театром вони співали щедрівок і водили хороводи, частували гостей і приймали активну участь у сценічній постановці свята.

Юні учасники львівського хору відразу влилися в театральний колектив, неодноразово беручи ініціативу в свої руки. Для гостей вони виконали "Нова радість стала", "Щедрик, щедрик, щедрівочка" та ще масу різноманітних пісень, якими щедрівники вітають людей в Старий Новий рік. Крім того, з уст львівського хору неодноразово прозвучала пісня "Многії літа" та навіть славнозвісна композиція Вакарчука "Вставай!".

Дружньою командою львів'яни цілий вечір гуляли на славу, а запальна Руслана ні на мить не полишала свій хор, заряджаючи його ще більшою енергією. Відвідувачі "Корчми" були просто в захваті від таких гостей. Люди підспівували хористам, водили з ними хороводи, знімали на телефон і фотографувалися з молодими зірками-початківцями. Вони не могли повірити, що кращий хор крани прийшов їх привітати. Можна було почути, як люди перешіптувалися поміж собою: "Так це ж хор Руслани!", "Це той львівський хор, який переміг на "Битві хорів", а он і Руслана з ними!".

Святкувати прихід Старого Нового року, або Василя разом з львівським хором прийшла і ведуча "ТСН.Особливе" Соломія Вітвіцька, та тренер шоу "Вишка" Ілля Кваша.