Лялечка Вітвіцька вразить глядачів особливою сукнею (ВІДЕО)

Лялечка Вітвіцька вразить глядачів особливою сукнею (ВІДЕО)

Соломія Вітвіцька у середу 17 квітня постане у новому телеобразі.

Поделиться:

У середу 17 квітня ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька з'явиться в ефірі у незвичайному вбранні. Рубінова сукня з розкішної тканини ексклюзивно створена для ведучої відомим дизайнером Романом Баяндом.

"Вона для мене в цьому образі - особлива та вишукана лялькова принцеса" - зізнається дизайнер.

Ще під час зимового уікенда в Парижі Соломія прогулювалася з Романом по тканинних бутіках на Монмартрі. Роман саме тоді задумав створити новий телеобраз для Соломії та придбав для сукні красиву тканину рубінового кольору дюшес. Саме з цього матеріалу шили у свій час одяг французьким придворним дамам.

Після тієї подорожі Соломія з Романом приносили та демонстрували обраний згорток тканини до студії "Сніданку з 1+1". А от нарешті образ готовий! Образ повністю буде продемонстрований в ефірі "ТСН. Особливе".

Червоне плаття ляльки досконало підкреслило форми Соломії. Ексклюзивність вбрання відзначено підписом на підкладці від Романа Баянда для Соломії, там же пришпилена булавка від недобрих поглядів :).

Ну а щоб образ був досконалий, Роман підібрав також особливі прикраси з перлів та класичну паризьку зачіску ("романтичний безлад", як сказав Роман).

Дивіться "ТСН. Особливе" по буднях на 1+1. Початок - о 16:45.