Любовний чотирикутник у серіалі "Серце не камінь" на "1+1"

Любовний чотирикутник у серіалі "Серце не камінь" на "1+1"

На каналі "1+1" прем'єра 16-серійної історії про біль, розчарування, втрати, чудові надбання і, звичайно, про кохання

Поделиться:

На каналі "1+1" прем'єра 16-серійного фільму "Серце не камінь" - історії про біль, розчарування, втрати, чудові надбання і, звичайно, про кохання. Головні ролі в картині виконали Глафіра Тарханова, Анатолій Руденко та Володимир Фекленко. Прем'єра перших двох серій серіалу відбудеться у вівторок, 1 липня, о 21:30 на "1+1".

У центрі сюжету дев'ятнадцятирічна Антоніна (Глафіра Тарханова) - талановита кравчиня, яку односельці навіть прозвали "модисткою". Життя дівчини ніяк не можна назвати легким: батька немає, мати тяжко хворіє, до того ж, треба допомагати молодшій сестрі Лідочці (Анна Михайловська), яка навчається в технікумі. Тому Тоня змушена братися за будь-яку роботу, щоби хоч щось заробити. В особистому житті у Тоні теж не все так просто. У дівчину закохані відразу троє чоловіків: "перший хлопець" на селі Петро (Анатолій Руденко), директор радгоспу Дмитро Петрович (Олександр Цуркан) і його син Олексій (Володимир Фекленко). Претенденти на серце й руку дівчини готові на все, аби вона відповіла їм взаємністю. Та чи є серед них той єдиний, про якого мріє Антоніна?...

Цікаво, що автором ідеї цього, здавалося б, суто жіночого серіалу є чоловік  Петро Стьопін. А події картини частково засновані на реальних подіях.

"Наш серіал не тільки про кохання. Він про час. Дія відбувається в 1987-88 роках. Тоді люди розуміли, що настає новий етап життя, але махровий застій ще не закінчився, всі думали, що попереду багато доброго. Мені здається, кінець 80-х - останній період, коли народ був щасливий. І саме цей час ми й показали в нашій стрічці", - розповідає режисер серіалу Дмитро Сорокін.

Зйомки проходили в Білорусі: у Мінську та його околицях. Не обійшлося без курйозних моментів. Коли знімали дискотеку в сільському клубі, це не сподобалося місцевим, адже на один вечір їм довелося поступитися приміщення кіношникам, за що вони навіть пообіцяли "навішати" москвичам. На щастя, обійшлося: до закінчення зйомок епізоду знімальна група й сільські хлопці навіть подружилися.

Був курйоз і з виконавицею головної ролі, актрисою Глафірою Тархановою. За сценарієм її героїня любить їздити на велосипеді. Але за тиждень до початку зйомок виявилося, що актриса на ньому їздити взагалі не вміє. Тому режисер поставив перед Тархановою завдання навчитися цьому за сім днів – і Глафіра впоралася.

"Коли мене затвердили на роль Тоні в серіалі "Серце не камінь", режисер сказав, що доведеться кататися на велосипеді. Я тоді грала в іншому проекті, який, як і "Серце не камінь", знімався в Мінську. Довелося вранці вставати на дві години раніше, ніж було треба для зйомок, і вчитися, - розповідає актриса Глафіра Тарханова. - На щастя, ми жили за містом, і перехожі нам зустрічалися рідко. Але ті, що були, з подивом дивилися на дивну дівчину в бігуді, яка незграбно залазить на старий велосипед і їздить зигзагами. Вчилася ж я на привезеному режисером старому кривому "Уралі" з незручною рамою, бо в серіалі мала ганяти саме на ньому".

Дивіться серіал "Серце не камінь" з понеділка по четвер по дві серії одразу о 21:30 на каналі "1+1". Прем'єра перших двох серій картини відбудеться у вівторок, 1 липня, о 21:30 на "1+1"!