Людмила Барбір і Анатолій Анатоліч розповіли, чим їх лякали в дитинстві

Людмила Барбір і Анатолій Анатоліч розповіли, чим їх лякали в дитинстві

Сьогодні діти та дорослі наряджаються у вампірів, привидів, відьом та іншу нечисть, аби відзначити популярне свято Геловін.

Поделиться:

Сьогодні діти та дорослі наряджаються у вампірів, привидів, відьом та іншу нечисть, аби відзначити популярне свято Геловін. Із нагоди цього "моторошного" дня ведучі "Сніданку з "1+1" Людмила Барбір і Анатолій Анатоліч із дітьми взяли участь у тематичному фотопроекті журналу Viva! і згадали, чого боялися, коли були маленькими.

Про фотосесію для цього глянцю сьогодні у ефірі нашого ранкового шоу розповіла Людмила Барбір. Так, вона зізналася, що її син настільки комфортно почувався на знімальному майданчику, що дозволяв собі бешкетувати.

"Тарас так бігав, що команда ледве впіймала його об'єктивом. Він там і качалками кидався, і декорацію завалив", - згадує ведуча.

Доньки Анатолія Анатоліча Аліса й Лоліта теж нічого не бояться. В інтерв'ю виданню Анатоліч  розповів, що його дівчатка обожнюють святкувати Геловін і з задоволенням перевтілюються в кумедних персонажів.

"Усе по-доброму. Ні краплі страху. Ми взагалі дітей нічим не лякаємо. У світі надто багато того, чого можна боятися. Ми їх вчимо любити, знаходити в поганому хороше. І мої батьки мене нічим не лякали, я з Кривого Рогу, ми там нічого не боїмося", - пожартував Анатоліч.

Більше про святкування Геловіну у родинах ведучих "Сніданку з "1+1", їхні дитячі страшилки та зворушливі традиції – читайте у новому випуску журналу Viva!