Людмила Барбір разом з Остапом Ступкою знялися у фільмі

Людмила Барбір разом з Остапом Ступкою знялися у фільмі

Днями в Києві відбувся закритий показ короткометражного фестивального фільму "В усьому винен сценарист"

Поделиться:

Днями в Києві, в кінотеатрі "Жовтень", відбувся закритий показ короткометражного фестивального фільму українського режисера Олега Філіпенка. Робоча назва стрічки – "В усьому винен сценарист".  На прем'єрі були присутні актори, друзі-колеги,  члени знімальної команди та студенти театрального університету ім. Карпенка-Карого.

Головними дійовими особами вечора стали ведуча "1+1" Людмила Барбір, яка зіграла у фільмі роль  самодостатньої жінки з психологічною проблемою, що ускладнює їй життя, та відомий актор Остап Ступка, який знявся в ролі психоаналітика.

"За сценарієм, я прошу допомоги у психоаналітика і в ньому під час розмови бачу своє відображення. Моя героїня розуміє: те, що вона вважає проблемою, насправді тільки ілюзія. Просто треба інакше все сприймати, треба знайти людину зі схожим світосприйняттям і подібними бажаннями. У процесі вона бачить, що у її лікаря такі самі проблеми", - розповідає Людмила.

Для професійної актриси Людмили це не перша акторська робота, в її арсеналі кілька ролей у фільмах і серіалах, її голосом розмовляють герої різних стрічок та мультфільмів.

Режисер Олег Філіпенко  розповів, що короткометражка "В усьому винен сценарист" буде частиною основного фільму, що називається "Сценарист":

"У нас буде кілька короткометражок, об'єднаних спільною темою. Нині ми лише на початку шляху. Це перша новела циклу. Сам фільм буде готовий не раніше, ніж за рік-півтора, але доти кожна новела житиме окремим життям, буде самодостатньою. На цьому етапі роботи я розглядаю варіанти участі цієї стрічки в міжнародних кінематографічних конкурсах. У фільму  велике фестивальне майбутнє!"

До речі, Олег не вперше співпрацює з Людмилою Барбір як з акторкою.

"Я з Людою вже працював у повному метрі, "Історії графомана".  Уперше я зіткнувся з нею кілька років тому на пробах. Тоді вона мені запам'яталася і дуже сподобалася як актриса. Тому я все думав, коли ж нарешті в нас буде нагода попрацювати. І ось цей час настав. Спільною роботою задоволений!" - ділиться режисер.

Остап Ступка зізнається,  що йому також сподобалося  працювати з Людмилою на знімальному майданчику.

"Все було чудово: і на репетиціях, і під час зйомок. Тим більше, тема стрічки дуже цікава – психологічна. Згоден із режисером, Людмилі особливо вдаються сцени, в яких треба мислити та виражати емоції", - каже Остап.

Новости по теме