Марічка Падалко опублікувала зворушливі сімейні фото зі свята Першого дзвоника

Марічка Падалко опублікувала зворушливі сімейні фото зі свята Першого дзвоника

Дочка ведучої "ТСН. Ранок" - тепер першокласниця!

Поделиться:

Старша донька ведучої "ТСН. Ранок" Марія - тепер першокласниця! Сьогодні Марічка Падалко опублікувала фото зі свята Першого дзвоника у школі, де тепер навчається вже двоє її діточок.

"Ми нещодавно з колегами з ТСН дискутували, чому глядачі в країні все більше з новин перемикаються на "мильні" іноді напів-реальні ток-шоу. Саме таким глядачем почувалася сьогодні. Годинна втеча від всього, що відбувається, в світ усмішок, квітів, хорошого настрою і сліз здебільшого радості. 

Це лише в кінці короткого шкільного дня я почула, що у Любов Василівни, яка прийняла мою Машу в перший клас, син сьогодні складає присягу. Ця Жінка жодним поглядом не виказала за весь ранок - лише увага та любов до дітей", - зворушливо написала Марічка Падалко на свої сторінці у Фейсбук.

На знімках зі шкільного урочистого заходу.можна побачити чоловіка Марічки - відомого політика Єгора Соболєва, сина Михайла, який перейшов у третій клас тієї самої школи, а також молодшої донечки Каті - вона поки що дошколярка. 

Більшість учнів прийшли до школи у патріотичному вбранні, а серед почесних гостей Першого дзвоника були воїни АТО.

Марічка Падалко активно бере участь у доброчинних проектах, тому і в такий день не могла не нагадати усім підписникам своєї сторінки про дуже важливі речі:

"Я знаю, що фейсбук любить фото, багато і різних, тому те що мені важливо написати, зроблю саме тут. Я теж, як і можливо Ви, почала часто дивитися сліпим поглядом на нескінчені заклики про допомогу. Йдеться про тих, хто потребує її постійно, і сьогодні, на відміну від нас, не пішов до школи. Це онкохворі діти. 

Я вірішила на найближчому Київському Марафоні 27-го вересня бігти вже не 2, а 10 км у складі команди благодійного фонду "Таблеточки". Продовжувати зараз пробіжки, які я так полюбила за це літо, це звичайно, виклик, але куди більший - це зібрати 200 тисяч гривень для хворих дітей, щоб зберегти місце в команді. Я досі вірю, що знайоме "разом сила" працює, і разом ми зможемо допомогти, друзі. Це можна зробити за цим посиланням. https://ubb.org.ua/uk/project/1694/ Кожному буду вдячна".