Марічка Падалко - про враженнями від "Тижня українського кіно на підтримку Олега Сенцова"

Марічка Падалко - про враженнями від "Тижня українського кіно на підтримку Олега Сенцова"

Зірка "1+1" ще до старту заходу зрозуміла: українцям цікаве вітчизняне кіно.

Поделиться:

Ведуча "ТСН" Марічка Падалко відкрила "Тиждень українського кіно на підтримку режисера Олега Сенцова", якого вже кілька місяців тримають за ґратами в Росії. Зірка "1+1" ще до старту заходу зрозуміла: українцям цікаве вітчизняне кіно, і вони щиро прагнуть підтримати земляка.

"За годину до відкриття каси "Кінопанорами" були окуповані глядачами, і ви не уявляєте те розчарування, той подив і гордість водночас, що людям не вистачило квитків на українське кіно!!!" - розповіла у Фейсбуці Марічка.

Окрім того, ведуча зізналася: на відкритті її та глядачів вразили не тільки презентована стрічка, а й відео з виступом ув'язненого Олега Сенцова.

"Крім фільму-відкриття "Гамер" (реж. О. Сенцов), найбільше оплесків у залі зібрала промова Олега Сенцова у московському суді - нашого нескореного окупацією співвітчизника, який обов'язково буде вільний", - написала Падалко і надихнула українців долучатися до доброї справи.

Так, ведуча закликала охочих приходити на покази стрічок до "Кінопанорами", а також підбадьорювати полоненого режисера життєствердними листами.

"Я також поділяю ініціативу журналістки Насті Берези надихнути Олега словом", - написала Падалко і опублікувала в соцмережі адресу СІЗО, де тримають Сенцова.

"111116, Москва,

ул.Лефортовский Вал, д.5,

СИЗО №2

Лефортово

Сенцову Олегу Геннадьевичу"

Свої враження від побаченого Марічка завершила словами, що надихають: "Разом – сила".

Нагадаємо, тиждень українського кіно стартував у середу, 3 вересня, в київському кінотеатрі  "Кінопанорама" і триватиме до 9 вересня. Початок – о 20:00.