Марічка Падалко розповіла про свої найскладніші ефіри часів Майдану

Марічка Падалко розповіла про свої найскладніші ефіри часів Майдану

 У спецпроекті "Рік очима ТСН" телезірка згадала, що саме їй довелося повідомити Україні про першу смерть у центрі столиці.

Поделиться:

Ведуча "ТСН. Ранок", мама трьох дітей Марічка Падалко із першого дня Майдану щиро сподівалася, що під час боротьби народу і влади минеться без жертв. Не минулося… У спецпроекті "Рік очима ТСН" телезірка розповіла, що саме їй довелося повідомити Україні про першу смерть у центрі столиці.

"Було найважче про це розповідати. Того ж ранку стало відомо, що є вже і другий вбитий. За кілька годин було ідентифіковано, що то - Жизнєвський. А те, що вбито Сергія Нігояна, ми знали одразу", - згадала Марічка.

Падалко навчилася контролювати свої емоції на роботі, однак зізнається: удома під час перегляду новин дає волю сльозам.

"За вечірній "ТСН" я виплакую все, чого не дозволяю собі робити вранці, коли працюю в ефірі. Там ти знаєш, що ти розповідаєш про смерть. І ти готовий. Але бувають такі моменти, коли вмикаєш журналіста, який, здавалося б, повинен розповісти більш-менш спокійну інформацію, а він несподівано говорить те, чого ти не готовий почути", - розповіла телеведуча і згадала включення, після якого працювати було вкрай важко.

"Наша Неллі Ковальська показала інтерв'ю з медиком, яка говорила, що захоплюється хлопцями, яким рятувала життя. У них не було ніяких знеболювальних і один чоловік, якому дуже боліло, попросив її на телефоні знайти фотографію його дитини. Й сказав, що дивитиметься на зображення і йому так буде легше. Він усе витримав тільки завдяки цьому", - зі сльозами на очах згадала складний ефір Падалко.

Більше спогадів ведучих та журналістів "1+1", які фільмували та висвітлювали історію боротьби за свободу й гідність, дивіться у відео: