Марічка Падалко стала ведучою проекту "Схід+Захід"

Марічка Падалко стала ведучою проекту "Схід+Захід"

Ведуча канану 1+1 Марічка Падалко, відома тим, що зачіпає гострі суспільні питання, почала працювати над новим резонансним проектом "Схід+Захід"

Поделиться:

Ведуча канану 1+1 Марічка Падалко, відома тим, що зачіпає гострі суспільні питання, почала працювати над новим резонансним проектом "Схід+Захід". Мета програми: обговорення критичних тем, якими живе громадськість. Вона спрямована на висвітлення питань, на які на сході та на заході країни побутують різні погляди, почасти – діаметрально протилежні.

2 квітня відбувся перший круглий стіл циклу на тему: "Громадська безпека в Україні". На дебатах зустрілись очільники двох ОДА: заступник голови Дніпропетровської ОДА Борис Філатов та мер Львова Андрій Садовий. Вони обговорили одне з найактуальніших питань сьогодення – недосконала та почасти незадовільна кадрова політика в містах щодо керівних посад міліції та ДПС. Борис Філатов також зазначив, що стабілізувати ситуацію в Дніпропетровську допомогли саме громадські активісти.

Політик Юрій Луценко запропонував перетворити міліцію у муніципальну поліцію, яка буде підпорядковуватись місцевій владі, а також розповів, що з п'яти тисяч бійців колишнього "Беркуту" більше тисячі зникли в невідомому напрямку зі зброєю руках. Найбільшою ж сенсацію стала домовленість, досягнута у прямому ефірі між керівником інформаційного відділу Правого Сектора Бориславом Березою та начальником департаменту громадської безпеки Міністерства внутрішніх справ Володимиром Гриняком про зустріч найближчими днями з метою обговорити майбутню співпрацю Правого сектора з правоохоронними структурами.

Марічка Падалко підкреслила: "Для того, щоб країна об'єдналася, Сходу та Заходу треба разом шукати відповіді на ті питання і виклики, які зараз постали перед суспільством. Забезпечити громадський порядок сьогодні – це потреба і виклик для всіх, особливо під час президентської кампанії, зірвати яку є достатньо охочих".

Також ведуча оголосила тему зустрічі, що відбудеться наступного тижня: "Російська мова як друга державна: забаганка сепаратистів чи необхідність задля об'єднання суспільства?"

Дивіться запис програми на сайті УНІАНу