Марічка Падалко: "Якщо ви співпереживаєте нашим героям, йдіть і спілкуйтеся з ними"

Марічка Падалко: "Якщо ви співпереживаєте нашим героям, йдіть і спілкуйтеся з ними"

Телеведуча "1+1" взяла участь у доброчинному заході.

Поделиться:

Марічка Падалко стала ведучою концерту-вдячності просто неба в столичному госпіталі, де лікуються поранені в зоні АТО.

У доброчинному заході взяли участь "Квартал 95", Олександр Пономарьов, Alyoshа, Віктор Павлік, Тоня Матвієнко, Віталій Козловський, Арсен Мірзоян, "Друга ріка", Наталія Бучинська. Українські зірки зі сцени співали про матір, любов, війну і сльози. Кожен зі знаменитостей повісив на ялинку листівку у формі серця з побажаннями якнайшвидшого одужання і миру в Україні.

Марічка поспілкувалася з пораненими військовослужбовцями і вважає: якщо хтось співпереживає нашим героям, то найкраща терапія для них – це йти і спілкуватися з ними.

"Із одного боку, зрозуміло, наскільки страшна війна, і якими наші воїни звідти приїжджають, але з іншого – я бачу, що люди навіть із найтяжчими пораненнями сьогодні сильні духом, оптимістично налаштовані. Мене це спілкування дуже зцілило. У мене подібне відчуття було після спілкування з сім'ями, зокрема з сім'єю Михайла Жизневського – героя "Небесної сотні". Меседж, який мені хочеться донести – якщо ви дуже співпереживаєте нашим героям, багато через це дуже засмучені, то найкраща терапія для них – це йти і спілкуватися з ними, від усієї душі допомагати. Це зцілення не тільки для них, а й для нас".

Після завершення заходу Марічка Падалко на пам'ять про зустріч збирала на українському прапорі імена бійців і міста, з яких вони родом.