Марічка Падалко з чоловіком і донькою насолоджуються відпочинком у Чорногорії

Марічка Падалко з чоловіком і донькою насолоджуються відпочинком у Чорногорії

Ведуча ранкових випусків ТСН та дитячої програми "Маріччин кінозал" Марічка Падалко - у відпустці на морі.

Поделиться:

Ведуча ранкових випусків ТСН та дитячої програми "Маріччин кінозал" Марічка Падалко - у відпустці на морі. Відпочинок Марічка проводить разом з чоловіком Єгором та наймолодшою донькою Катрусею. Цього літа частина родини Падалко вперше відкриває для себе перлину Балканського півострову - Чорногорію. Старші діти Мишко та Марійка наразі відпочивають з бабусею у Болгарії.

За допомоги експертів з подорожей з "Феєрії мандрів", Марічка та Єгор обрали місто Будва та курорт Свєті Стефан. Ця місцевість відома своєю історією, яка бере початок задовго до нашої ери, піщаними та гальковими пляжами, екзотичною рослинністю, середньовічною архітектурою, різноманітними музичними та поетичними фестивалями, маленькими родинними рибними ресторанами та безліччю інших цікавинок.

"Не менше ніж телевізійники ексклюзив люблять найменші (не перші) діти в родині, бо рідко бувають сам на сам з батьками. Нашій Каті пощастило, поки старші на морі з бабусею, отримати найбільшу винагороду - не заплановану відпустку з батьками:) Ані я, ані мій чоловік жодного разу не були в Чорногорії. Тож ми вирішили на власному досвіді побувати цього літа у серці Адріатики та переконатись чи така Чорногорія чарівна, як про неї розповідають, так би мовити, провести власне "розслідування". - розповідає Марічка.

Cтежити за пригодами Марічки у Чорногорії можна буде на її Facebook-сторінці.