Марина Леончук буде вести "Сніданок з 1+1" разом з Анатолієм Анатолічем

Марина Леончук буде вести "Сніданок з 1+1" разом з Анатолієм Анатолічем

Уже в найближчий понеділок, о 6:45 19 серпня, найдовше ранкове шоу "Сніданок з 1+1" повертається в ефір з літніх канікул.

Поделиться:

Уже в найближчий понеділок, о 6:45 19 серпня, найдовше ранкове шоу "Сніданок з 1+1" повертається в ефір з літніх канікул. У новому сезоні глядачів "Сніданку" вітатимуть нові пари ведучих. Анатолій Анатоліч вестиме ефір з Мариною Леончук, яка досі була ведучою ранкового випуску ТСН.

"Для мене це виклик, бо відтепер ввести прямий ефір буду понад дві години – це не 5 хвилин, як раніше! Буду тішити глядачів, як мінімум, своєю усмішкою, принаймні це в мене непогано виходить. З іншим – побачимо! Знаю, що завжди можу покластися на свого співведучого та дружній колектив "Сніданку". Це новий рівень, і попереду багато роботи", - розповідає про своє нове амплуа Марина Леончук.

Хто ж стане телевізійною парою Руслану Сєнічкіну, поки що невідомо: це мають вирішити глядачі 1+1.

"Ніяк не можемо дібрати пару Русланові. Претенденток було багато, дівчата гідні, але думки в усіх розходяться. Тому, щоб нікого не образити, нехай вирішать глядачі! Зрештою, саме для них ми й працюємо", - каже керівник "Сніданку з 1+1" Юлія Жмакіна.

Проголосувати за одну з претенденток на місце ведучої можна на головній сторінці сайту 1+1.

Окрім ведучих, творці "Сніданку з 1+1" обіцяють ще багато приємних сюрпризів. Новий, більш сонячний дизайн. Поруч із традиційними "Кулінарною рубрикою від Руслана Сєнічкіна" та тревел-рубрикою "Мій путівник" глядачам запропонують нову цікаву афішу та ще більше гостей у студії. Редакція програми запевняє, що відтепер у шоу буде ще більше корисної інформації, й "сніданківці" постараються, щоб ранок українців починався легко та позитивно.