Марк провів першу ніч з Ольгою, а від Ігоря пішли відразу двоє дівчат

Марк провів першу ніч з Ольгою, а від Ігоря пішли відразу двоє дівчат

Учасники "Кохання без кордонів" уже півтора місяці живуть в 4 українських емігрантів. За цей час вони вже встигли сходити на побачення

Поделиться:

Учасники "Кохання без кордонів" уже півтора місяці живуть в 4 українських емігрантів. За цей час вони вже встигли сходити на побачення та познайомитися з друзями і близькими тих, на чиє серце вони претендують.

Цього разу одну з учасниць має відправити додому Ігор. Світлана і Вероніка переконані, що це буде Альона. Після всіх сцен, які вона влаштовувала, в Чикаго їй не місце, але чи думає так Ігор?

Відчувши, що пахне Україною, дівчата вирішили показати Ігореві які вони господині, і приготувати обід. Альона готувала борщ, Світлана – котлети по-київські, а Вероніка, яка переконана, що Ігор шукає явно не домогосподарку, вирішила не паритися і зварити гречку. Сварки між дівчатами не вщухали а ні в супермаркеті, а ні на кухні, всі розуміли, що стоять за крок до фіналу, і поступатися одна одній не збиралися… Ігор, гідно оцінив усі 3 страви, але було відразу помітно, що вміння готувати, його мало хвилює в дівчатах.

Марк вирішив кожну з дівчат запросити на окреме побачення. З Аллою він пішов літати на трубодуві, і в кафе. Владлену він повів один з найпрестижніших ресторанів Монреалю, і зізнався дівчині, що працює в цьому закладі. Марк помітив, що Владлена носить дуже дорогі речі, і звикла до дорогих подарунків, які дарував їй її колишній хлопець. Тож канадець вирішив перевірити, чи захоче Владлена зустрічатися зі звичайним працівником ресторану. До того ж Марка мучить думка, чи не продовжує Владлена й нині спілкуватися з колишнім, і брати від нього гроші й подарунки. Та незважаючи на це, їхнє побачення закінчилося палкими поцілунками.

Ввечері Марк повіз Олю на дискотеку в нічний клуб, після чого запросив дівчину в свою холостяцьку квартиру… Додому Оля повернулася аж наступного дня. Окрилена Марковим кохання, вона навіть не помітила прискіпливих поглядів дівчат, і ухилялася від провокаційних запитань. Натомість для Владлени, це стало справжнім ударом. Дівчина відразу зрозуміла, що того ж дня, як Марк цілувався з нею вранці, вже ввечері він цілувався з Олею, і провів з нею ніч…

Василь відкрив для себе зовсім з іншої сторони Ію, і розчарувався в Аллі.

Гуляючи з жінками парком, чоловік запропонував покататися на велосипедах. Але виявилося, що Ія не вміє їздити на велосипеді, тож Василь взявся її учити. 40 хвилин запальна вільна художниця в чорній міні-спідниці під керівництвом Василя намагалася приборкати залізного коня, але так і не впоравшись із завданням, вирішили, що Василь кататиме її на рамі. Алла з Оленою, що ввесь цей час спостерігали за ними, приревнували і навіть образилися за таку надмірну увагу лише до 1 жінки.

Сидіння на рамі не пройшло безслідно, Ія відсиділа собі ноги, а може знайшла хитрий спосіб опинитися у Василя на руках… Чоловік так намагався вгодити їй, що навіть не зрозумів, як ображає цією поведінкою інших жінок. Але Ія не заспокоювалася, і ранковий флірт вирішила закріпити ввечері романтичною вечерею. Тиху бесіду при свічках перервала Алла, яка ввірвалася без стуку і запрошення…

Наступного дня Василь орендував для своїх жінок яхту. Українки насолоджувалися кожним моментом красивого життя, окрім Алли. Жінка, не могла змиритися з тим, як Василь кокетливо дивиться і цілує то Ію, то Олену. Ревність щемила їй душу, Василь здавався їй дорослим серйозним чоловіком. Звідки ж така легковажність?

Не стримавшись, Алла викликала Василя на розмову, і підвищеним тоном почала з'ясовувати стосунки. Не добираючи слів, вона назвала Ію легковажною жінкою, а Василеві запропонувала 20 євро, щоб він пішов, і десь задовольнив свої фізичні потреби… Одним словом, Алла вимагала до себе, скромної, чесної і хазяйновитої уваги!

Жінка говорила настільки голосно, що всю цю розмову не могли не чути Олена й Ія. Вже ввечері Алла попросила в Ії вибачення, але такою поведінкою, вона втратила всі пріоритети в очах Василя. Чоловік навіть задумався відправити її додому.

Бізнесмен Володимир вирішив влаштувати для Тетяни сюрприз. Подарувати їй незабутні емоції, він наважився екстримом, і запропонував стрибнути з парашутом. І не прогадав. Спочатку Тетяну доводилося довго вмовляти, дівчина дуже боїться висоти, але потім, переповнена емоціями і гордістю за себе, Тетяна вперше поцілувала Вову, і зізналася, що спокійний бізнесмен з Луганська з кожним днем їй подобається все більше.

За сніданком Тетяна повідомила хлопцям, що сьогодні завітає до них в гості з мамою. Українські чоловіки добре знають, що теща – найголовніший член родити, тож до її появи підготувалися дуже ретельно. Бізнесмен Вова приготував м'ясо, вчитель Володимир спік аж 2 пирога, а Дмитро зосередився на солоденькому…

Врешті-решт мама вирішила поговорити з кожним з хлопців окремо. В Дмитрові пані Лариса відразу помітила надмірну грубість, і порадила йому бути ніжнішим. Бізнесмен Вова спочатку дуже сподобався мамі, але потім збентежив її своєю невпевненістю в почуттях до Тетяни. І вже після хвилинної розмови Лариса була готова вигнати його з проекту. Натомість вчитель Володимир, розчулив їй серце і запав в душу. Вона відразу побачила в ньому зовнішню схожість, і схожість в характері з її покійним чоловіком, Таніним батьком Ігорем.

В Чикаго Ігор мав зробити свій вибір, і Вероніка й Світлана сподівалися, що додому поїде Альона. Та не там то було. Ігор вирішив, що найменше йому підходить надто спокійна і скромна Світлана. Ігор навіть і не очікував, що одним пострілом він убив 2 зайців. Світлану він попросив поїхати додому, а Вероніка, обурена його вибором, вирішила сама залишити Чикаго. Що це – жіноча солідарність, чи Вероніка просто побоялася залишатися з Альоною один на один? І чи означає це, що Ігор уже зробив свій вибір?

Чи лишиться Ігор з Альоною, чи прислухається Тетяна до маминої поради, хто більше сподобається з дівчат Марковій мамі та хто наступний покине Василя, дивіться далі в програмі "Кохання без кордонів" на 1+1.