Марлен Каримов про Ані Лорак: "Вона переживає. І це помітно"

Марлен Каримов про Ані Лорак: "Вона переживає. І це помітно"

Учасник "Голосу країни. Перезавантаження" Марлен Каримов розповів про співпрацю з наставницею

Поделиться:

Під час онлайн-конференції на сайті "1+1" учасник "Голосу країни. Перезавантаження" Марлен Каримов розповів про співпрацю з наставницею Ані Лорак. Під час "відбору наосліп" співачці настільки сподобався його голос, що вона буквально схилилася перед ним.

"Це неймовірно приємно! Я Кароліну дуже сильно люблю й поважаю як виконавицю, як особистість. Коли я познайомився з нею ближче, то зрозумів, що це людина з великої літери й професіонал у своїй справі. Вона постійно підтримує морально, дуже допомагає з номерами. Я ні краплі не шкодую, що потрапив до неї", - розповів Марлен і зізнався, що спочатку боявся зустрічі з наставницею.

"Коли я прийшов на першу репетицію з Кароліною, мене трясло. Найбільше переймався через те, як я буду з нею спілкуватися. Кароліна бачила, що я нервуюся і під час бесіди спеціально мене не заспокоювала. Вона просто перейшла на просте спілкування, і я припинив хвилюватися", - згадав Каримов.

Учасник "Голосу країни" встиг прикипіти серцем до Ані Лорак і тепер мріє про спільний виступ із нею.

"Я хотів би з Кароліною заспівати в дуеті. Хочу, щоб це круто прозвучало й усі оцінили. Щоб сказали, що ми, ні на кого не орієнтуючись, зробили класний номер. Я про це мрію!" - поділився учасник.

Уже зовсім скоро Марлен зійдеться у вокальному бої із суперником, якого для нього обрала Ані Лорак. До речі, Каримов зізнався, що Кароліна обожнює усю свою команду й рівномірно розподіляє любов і увагу до підопічних.

"Мені подобається в ній те, що вона не виокремлює нікого. У неї 14 учасників. І вона свідомо розуміє, що це ті люди, яких вона хотіла бачити і яких вона зібрала. Я коли ставлю себе на її місце, розумію, що це дуже складно. Вона переживає. І це помітно", - розповів Каримов.

Більше про закулісся співочого шоу й особисте життя учасника дивіться тут:

Яку пісню для Марлена обрала Ані Лорак і з ким поставила його у дует, дізнаємося у "Голосі країни. Перезавантаження"