Марлен Карімов досі не звик, що прихильники підходять до нього в метро

Марлен Карімов досі не звик, що прихильники підходять до нього в метро

Учасник "Голосу країни" розповів, як обирав тренера

Поделиться:

Уже цієї неділі в ефірі "1+1" пролунає ім'я переможця "Голосу країни. Перезавантаження". Кримчанин Марлен Карімов дуже сподівається, що саме йому вдасться вибороти перше місце в нашому шоу.

Хлопець уже готовий до вирішального ефіру й цьому завдячує насамперед своїй наставниці.

"Ще до "відбору наосліп" я визначився, що хочу працювати з Ані Лорак. Перед тим, як обрати собі тренера, я переглянув дуже багато відео їхніх виступів і взагалі відео про все їхнє життя, аби знати, до кого йти, аби мати хоч якесь уявлення про людину. До мене повернулося троє тренерів, але я ще жодного разу не пошкодував, що пішов саме до Кароліни", - сказав Карімов під час онлайн-конференції на kp.ua

Хлопець зізнався, що і досі не може натішитися, що його навчає іменита українська співачка:

"На репетиціях вона дає конкретні цілі й задачі, за які я дуже їй вдячний. Вона зауважує щодо тих речей, які би я сам не помітив. І завдяки цьому теж зростаю у професіональному плані. Ані Лорак - справжній спеціаліст, вчить долати хвилювання й отримувати задоволення на сцені".

Марлен же спрагло бере уроки в зірки й уже може похизуватися значною кількістю прихильників.

"Я зараз живу в Києві і їжджу в метро. Ясна річ, що мене впізнають, підходять, беруть автографи, фотографуються. Іноді я навіть лякаюсь, бо прихильники підходять з боку (сміється) і я спочатку не завжди розумію, що від мене хочуть", - розповів Марлен.

Чи вдасться Карімову перемогти у "Голосі країни", дізнаємося уже 8 червня на "1+1".