Маша Єфросиніна розказала, як спілкується з донькою про війну

Маша Єфросиніна розказала, як спілкується з донькою про війну

Відома телеведуча поділилася власним досвідом та відкрила секрет успішного дня

Поделиться:

Одна з найактуальніших зараз тем - війна та місце жінки в цих обставинах, можливість допомогти суспільству в данній ситуації. У студії "Сніданку з 1+1" відома телеведуча Маша Єфросиніна поділилася власним досвідом, як пояснити власній дитині, що в країні – війна.

"Кожного дня о 19.30 моя Нана (доньці телеведучій 11 років – Авт.) вмикає телевізор. Не тому, що там повинні початися мультики, а через  ТСН. Вона дивиться всі випуски, і я в цьому її не обмежую. Намагаюся щоразу підібрати потрібні слова, аби пояснити їй весь жах, який вона бачить на екрані. У вільний час доньки ми намагаємося не позбавляти її дитинства, але і в вакуумі її не тримаємо", - поділилася Маша.

Аби налаштовувати в непрості часи свою сім'ю на позитив, у Єфросиніної є власний рецепт.

"Я вважаю, що треба почати з себе. Вранці, прокинувшись, обов'язково зробити зарядку. Але в мене є один маленький секрет. Страшенно лінуюся. Тому роблю зарядку у ліжку,  а вже потім іду до дітей. Якщо в вас немає дітей – обійміть того, хто поряд. А якщо поряд нікого нема – не полінуйтеся та красиво вдягніться!" - радить ведуча жінкам.

Фото L'Officiel Ukraine