Майбутні свекрухи обиратимуть невісток в новому шоу на 1+1

Майбутні свекрухи обиратимуть невісток в новому шоу на 1+1

На 1+1 стартує нове шоу, в якому матусі шукатимуть дружин для своїх нежонатих синів.

Поделиться:

На 1+1 стартує нове шоу, в якому матусі шукатимуть дружин для своїх нежонатих синів.

Чоловіки не так часто прислухаються до порад своїх мам щодо вибору дівчини. А от майбутні свекрухи, навпаки, завжди ліпше знають, яка саме жінка потрібна їхнім синам. Та хто слухає маму? Є такі! Їх аж четверо, і всі вони – в новому реаліті-шоу 1+1.

Чотири неодружені хлопці відважились на незвичний для себе експеримент – довірити власним мамам обрати для них наречену. Мамусі взялись до справи з усією відповідальністю та прискіпливістю. З кількох десятків розумних і гарних дівчат вони обирають трьох, які їм найбільше сподобались при першому знайомстві.

Щоб хлопці не відчували себе зайвими, їм надається право власного вибору і можливість до трьох матусиних обранок додати ще одну.

На кілька тижнів мами з дівчатами оселяються в будинку, де на них чекає дуже насичена програма. Потенційним невісткам доведеться пройти через найрізноманітніші й найнесподіваніші випробування. Дівчата будуть куховарити, стригти газони, доглядати улюблених песиків мам, співати, прибирати в будинку, вирулювати з конфліктів і навіть вибирати вечірній стиль для потенційних свекрух. Для них якнайкраще – не втрачати терпіння і гарного настрою, адже у мам є цілковите право зробити фаворитку вигнанкою!

Хлопці періодично навідуються в будинки, щоб дізнатись мамину думку про дівчат та запросити котрусь із них на побачення. Після побачення дівчина або продовжує шлях у статусі потенційної невістки, або втрачає свій шанс і вирушає додому.

Залишиться тільки одна. Цікаво, чи будуть одностайні хлопці та їхні мами?

Цікаві факти:

- всього в шоу беруть участь 4 родини "мама-син";

- кожна мама обирає трьох дівчат, кожен хлопець – одну; таким чином, у будинок в'їжджають мама та чотири дівчини;

- родини не зустрічалися під час експерименту: для мам та дівчат обрали чотири будинки у різних районах міста та за його межами;

- хлопці - привабливі об'єкти для заміжжя: у шоу беруть участь відомий столичний фотограф, успішний бізнес-менеджер, справжній знавець кіно і американський футболіст!

- перший епізод знімали в найдорожчому готелі Україні – Fairmont;

- окрім випробувань, дівчатам влаштовували й свята: родини виїжджали на вихідні, потенційні свекрухи запрошували в гості батьків дівчат-фавориток;

- дівчата, які найбільше сподобались матерям, їздили у романтичні подорожі з хлопцями, де мали нагоду підкорити серця маминих синів;