Мебо розповів, як треба поводитися на кастингу "Голосу країни"

Мебо розповів, як треба поводитися на кастингу "Голосу країни"

Харизматичний Грузин згадав, як подолав відбір наосліп

Поделиться:

25-річний Мебо Нутсубідзе з Грузії наважився на участь у "Голос країни-5", щоби мовою музики звернутися до українських глядачів. Він вийшов на сцену нашого проекту з гітарою і заспівав так щиро і переконливо, що навіть біля екранів хотілося плескати стоячи. Про успішний для нього відбір наосліп і досвід, здобутий іще на кастингу, Нуцубідзе розповів нашому сайту.

- Мебо, що допомагає впоратися з хвилюванням?

- Я вважаю, у всіх свої методи. Ось я перед кожним виходом на сцену думаю, що це мій останній виступ, тому повинен все зробити добре.

- Чи припускався ти якоїсь помилки під час відбору? Можливо, повівся не так, як тобі хотілося?

- Ні. Я взагалі не думав про те, що роблю. Думав лише про пісню і про мою гітару. На "Голосі країни" дуже хороша атмосфера, там дуже хороші люди працюють, вони справжні професіонали. І є можливість зосередитися тільки на музиці. Я це дуже цінував. 

- Що тобі найбільше допомогло на кастингу? Правильно обрана пісня? Тривала підготовка? Талісман? Чи щось інше?

- Я пісню для відбору зробив у своєму стилі. Можна навіть сказати, зовсім переінакшив її. Ну не люблю я співати пісні один в один. Мені взагалі здається, що ніхто не може заспівати краще за оригінал, якщо співає у тому ж стилі, без всяких змін.

А щодо підготовки, то… підготовка – це все життя. Тобто не треба готуватися заради конкретного дня, потрібно завжди бути готовим. А ще в мене є талісмани, так. Я завжди ношу їх з собою, але головне - не це. Найважливіше, щоб музикант почувався вільно. Якщо на сцені йому щось не подобається, він не зможе показати себе повноцінно. Тож я всім раджу не відмовлятися від комфорту на сцені. Спробуйте почуватися на ній так, ніби ви вдома.

- Який корисний урок ти отримав під час кастингу?

- Тільки на відборі я зрозумів, що навіть після 16 годин очікування можу співати. До цього думав, мені не вдасться. Бо я прийшов на кастинг о восьмій ранку, а виступав останнім, о першій ночі. І все минуло добре. Я економив енергію і, виходячи на сцену, знайшов у собі сили.

Нагадаємо, відбори на шостий сезон "Голосу країни" тривають. Уже цієї суботи, 12 вересня, ми завітаємо до Кіровограду, а у неділю, 13 вересня, будемо у Миколаєві.

Уся інформація та адреси кастингів – тут.