Мегі Гогітідзе розповіла, за кого вболіватиме на "Голосі країни"

Мегі Гогітідзе розповіла, за кого вболіватиме на "Голосі країни"

Підопічна Ані Лорак побажала успіху Марлену Карімову

Поделиться:

Учасницю з Грузії Мегі Гогітідзе без перебільшення можна назвати найвідчайдушнішою учасницею "Голосу країни. Перезавантаження". Як не крути, а ще жодна дівчина не співала у нашому шоу на 9 місяці вагітності!

Учора, під час півфіналу проекту, Мегі постала перед глядачами з глибокою і зворушливою піснею Ніно Катамадзе "Once on the street". Гогітідзе звучала гармонійно не тільки у грузинській композиції, а і в українській пісні "Три звичних слова". Її Мегі виконала разом із Марленом і тренером Ані Лорак.

За вокальну майстерність і емоційність наставниця віддала Мегі на 5 % більше своєї любові, ніж Карімову, однак глядачі підтримали саме учасника із Криму.

"Перед ефіром я думала над тим, що можу програти. Це ж життя – всяке буває, тож моя ставка була 50 на 50. Я справді думала, що змогла би бути в фіналі. Але я не засмучуюся: думаю, що так треба. Мабуть, настав час народжувати", - розповіла за лаштунками Гогітідзе.

Окрім того, дівчина зізналася, що під час виступу почувалася чудово й лишилася задоволена тим, як звучала.

"Я зазвичай критикую свої номери, але зараз не робитиму цього. Як не як, а я жінка на 9 місяці (сміється). Я зробила усе, що змогла. Найближчий час присвячу вихованню дитини. Народжуватиму тут, у Києві, а потім продовжуватиму кар'єру і тут, і в Грузії", - поділилася планами Мегі.

Гогітідзе дуже вдячна своїй наставниці за слушні поради й щиро бажає успіху їм із Карімовим.

"Уболіватиму обов'язково за Марлена, бо він дуже талановита людина. Він повинен перемогти!" - переконана Гогітідзе.

Фінал "Голосу країни. Перезавантаження" дивіться 8 червня о 21.00 на "1+1".