Михайло Мирка планує боротися зі стилістами "Голосу країни"

Михайло Мирка планує боротися зі стилістами "Голосу країни"

Підопічний тамари Гвердцителі обіцяє здивувати прихильників у фіналі

Поделиться:

Одним із фіналістів "Голосу країни. Перезавантаження" став підопічний Тамари Гвердцителі Михайло Мирка. Коли хлопець зрозумів, що пройшов далі, то не тямився від щастя. Надто вже не очікував, що йому, простому хлопцеві з села, вдасться дістатися таких вершин.

"Я був шокований, коли зрозумів, що Тамара надала перевагу мені. Мій суперник Вагіф співав дуже сильну оперну пісню, і я, якщо чесно, не думав, що мені вдасться його перемогти. А ще в нього надпотужна група підтримки!" - сказав Мирка і пообіцяв, що у фіналі обов'язково здивує прихильників.

"У наступному ефірі я хочу  переконати глядачів, що можу бути різноплановим. Хочу показати щось драйвове, класне, можливо, навіть оперу. Словом, хочу вийти з піснею, яка справді буде мені до душі. А ще мрію постати в дещо іншому образі. А то мене щоразу запаковують у костюми (сміється). Ви не можете собі уявити, як мені спекотно в цьому піджаку! Тож я планую боротися зі стилістами", - жартує виконавець.

Навіть після оголошення позитивних для нього результатів Мирка не знаходив собі місця від хвилювання.

"Я задоволений своїм виступом відсотків на 80, бо неймовірно нервувався перед прямим ефіром. Мені дісталася дуже складна пісня і не тільки в емоційному плані. Так сталося, що я не встиг добре вивчити слова, тому переймався, що забуду щось. Коли вийшов на сцену, упав у якийсь транс і досі не можу оговтатися", - сказав Михайло.

Чи вдасться цьому учасникові вибороти звання "Голосу країни", дізнаємося уже 8 червня на "1+1".