Михайло Турецький став суддею "Битви хорів" на 1+1

Михайло Турецький став суддею "Битви хорів" на 1+1

Михайло Турецький, народний артист Росії, керівник всесвітньо відомого "Хору Турецького" підтвердив свою участь в якості члена журі масштабного шоу на 1+1 "Битва хорів"

Поделиться:

Михайло Турецький, народний артист Росії, керівник всесвітньо відомого "Хору Турецького" підтвердив свою участь в якості члена журі масштабного шоу на 1+1 "Битва хорів".

Телеканал 1+1 готує грандіозний вокальний проект "Битва хорів", подібних якому ще не було в Україні. Тренерами хорових колективів та членами журі проекту стануть зірки з світовим ім'ям. Всього в шоу буде 8 тренерів і 3 члени журі.

Свою участь в якості члена журі вже підтвердила народна артистка України Ніна Матвієнко, а також італійський оперний співак Алессандро Сафіна, Олег Скрипка та Наталія Гордієнко як тренера.

На цьому тижні завершилися регіональні кастинги шоу, які пройшли у восьми великих містах України: Одеса, Львів, Київ, Вінниця, Харків, Севастополь, Дніпропетровськ, Донецьк. Володимир Завадюк, продюсер шоу, розповідає: "Після трьох тижнів кастингів я можу підтвердити, що ми знайшли унікальних людей, з унікальними історіями і голосами. Упевнений, їх полюбить Україна. Дуже хочеться поділитися цим з глядачами".

"Хор - це моє життя. Коли багато людей співають разом це справжня радість для мене. Я дуже радий, що сьогодні в Україні є така передача і така ідея. Я думаю, що такий проект подарує нам з вами багато людських і музичних сюрпризів. При виборі кращого хору я керуюся одним правилом "прийшов, побачив, оцінив". Спираючись на свій досвід, можу сказати, що "відчуття ліктя", пісня, яка буде прийнята народом, і хороший керівник - основні критерії успіху для хору. Ну а пощастить тому хору, у якого буде правильний керівник. Адже тільки він може запалити колектив", - ділиться своїми враженнями Михайло Турецький.

Шоу "Битва хорів" вийде цієї осені на каналі 1+1.

"Битва хорів" - українська версія мегапопулярного формату Clash of the Choirs, який дебютував на каналі NBC в 2007 році і надихнув американців на створення культового телевізійного серіалу "Glee". Шоу миттєво завоювало серця глядачів - на сьогоднішній день формат адаптований у 15 країнах світу, серед яких Франція, Великобританія, Польща, Данія, Швеція. Для 1+1 шоу виробляє компанія Sister's Production. Креативний продюсер - Володимир Завадюк.