"Міняю жінку": Чи вдасться сором'язливій українці приборкати пристрасть італійського чоловіка?

"Міняю жінку": Чи вдасться сором'язливій українці приборкати пристрасть італійського чоловіка?

Протягом тижня киянка Людмила шукатиме спілну мову з венеціанським гондольєром Адріано

Поделиться:

Сьогодні о 22.15 глядачі шоу "Міняю жінку" на "1+1" стануть свідками обміну пристрасної італійської сім'ї із розсудливою українською парою. Чи впливають ментальні особливості на клімат у стосунках, розкаже 29-річна киянка Людмила. На цілий тиждень вона покинути свого коханого, аби пізнати стиль життя венеціанського гондольєра Адріано, пише vesti.ua.

"Емоційно він перевершив усі мої очікування. Мене шокувало його ставлення до мене: людина, не соромлячись, обімає жінку, яку бачить уперше в житті. І обіймає не скомно, а пристрасно. Я навіть не знаю, як витримаю такий потік уваги від мого нового італійського чоловіка", - зізналася Людмила одразу після зустрічі.

Людмилі й справді буде непросто, адже вона з першого погляду сподобалася Адріано як жінка.

"Коли я побачив Людмилу у національному вбранні, я подумав, що це просто ангел прилетів до нас із України. А своє захоплення й симпатію до жінки я звик висловлювати кількістю поцілунків", - розповів гондольєр.

Як сором'язлива українка реагуватиме на залицяння пристрасного італійця? Та чи вдасться представникам різних національностей знайти спільну мову, дізнаємося уже сьогодні о 22.15 на "1+1".