Мій зможе: зіркові пари!

Мій зможе: зіркові пари!

Учасниками П'ятої гри стали зіркові пари! Цієї неділі, о 20:15 за звання партнерів, які найкраще можуть порозумітися, позмагаються: радіотелеведучій Анатолій Анатоліч і його дружина Юлія, співак і телеведучий Андрій Кіше зі своєю другою

Поделиться:

Учасниками П'ятої гри стали зіркові пари! Цієї неділі, о 20:15 за звання партнерів, які найкраще можуть порозумітися, позмагаються: радіотелеведучій Анатолій Анатоліч і його дружина Юлія, співак і телеведучий Андрій Кіше зі своєю другою половинкою, актор Назар Задніпровський з дружиною і танцювальна пара, чиї робочі стосунки нарешті переросли в особисті, - Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар.
Статус зірки вимагає конкурсів підвищеної складності - вирішив Андрій Доманський і підготував учасникам оригінальні випробування. Наприклад, надкусити якомога більше сосисок, підвішених у повітрі. Або зробити марш-кидок на 10-сантиметрових підборах. На 2 хвилини представити себе людиною-павуком і протриматися на слизькій похилій поверхні. Або, на худий кінець, надоїти хоча б пару глечиків козячого молока.
Хто з чоловіків краще за всіх впорається із завданнями Доманського, виправдає надії своїх половинок і принесе в дім 50 тисяч гривень - дізнаємося о 20.15 на "1 +1".