Мнацаканов показав кухарям дівчат у бікіні, і ті встановили рекорд

Мнацаканов показав кухарям дівчат у бікіні, і ті встановили рекорд

Побувавши у салоні боді-арту, учасники "Пекельної кухні" творили дива під час вечері.

Поделиться:

Битва характерів на "Пекельній кухні" загострюється! Чи є серед учасників сміливець, здатний заперечити суворому шефу Араму Мнацаканову, глядачі дізналися сьогодні, у другому епізоді найгарячішого кулінарного шоу.

Цього разу Арам Мнацаканов був стриманий і педагогічний. За відмінні страви він щедро сипав компліментами. А якщо смак йому не подобався - говорив лише щось на зразок "ну, це ж тюремна баланда".

Винагороду і покарання для своїх вихованців "пекельний шеф" теж обирав з гумором. Так, за перемогу у конкурсі супів Мнацаканов відправив чоловічу команду до салону боді-арту. Там на хлопців вже чекали 10 красунь у бікіні - а кухарі, взявши до рук фарби, мали відточувати на дівочих тілах свої художні навички.

Зате червона команда, яка програла у конкурсі, отримала ще більш винахівдливе покарання. Спочатку дівчат посадили в автозак, а потім, натягнувши безглузді "мультяшні" костюми тварин, вони вийшли на вулиці Києва роздавати листівки.

Результат такого педагогічного методу не забарився. Бойовий дух синьої команди злетів угору, натомість у жіночій збірній запанував ще більший хаос. Фінальну вечерю червона команда з тріском провалила.

Тим часом синя команда вперше за три сезони "Пекельної кухні" встановила рекорд - чоловіки видавали страви відмінної якості і нагодували гостей ресторану з фантастичною швидкістю. Такої спритності під час другої вечері за всю історію проекту учасники ще не демонстрували ніколи.

У другому епізоді до пекельного шефа Арама Мнацаканова та виваженого судді Сергія Гусовського приєдналася ресторанний критик Дар'я Цивіна. Однак виявилося, що інколи її оцінки ще більш жорсткіші, ніж у чоловіків. Догодоти її вибагливому смаку справді непросто.

Зате кількість учасників поменшала. За провальну роботу під час вечері шоу покинула 29-річна кухар-міліціонер із Сімферополя Валентина Фігловська. Причому йшла дівчина зі скандалом - замість себе вона намагалася "підставити" іншу учасницю. На щастя, справедливий Арам Михайлович не піддався на цей фокус і позбувся інтригантки.

Які сюрпризи приготує пекельна трійця вже через тиждень? Яку тактику обере шеф, аби виховати з учасників кухарів екстра-класу? Дізнайтеся у четвер 18 квітня у шоу "Пекельну кухня. Битва характерів" на каналі 1+1. Початок - о 21:15.