"Моя хата скраю" побореться з оскаженілими маршрутчиками

"Моя хата скраю" побореться з оскаженілими маршрутчиками

У новому випуску шоу "Моя хата скраю" дізнайтеся, чи спроможні українці захистити ближнього від хамства.

Поделиться:

Шоу "Моя хата скраю" на 1+1 влаштує українцям черговий тест на байдужість. У четвер, 21 лютого, у новому випуску ви дізнаєтеся, чи погодиться хтось вгамувати хамовитого водія маршрутки, а також хто зупинить дітей, які відкрито розпивають горілку.

Дивіться:

* "Водій-хам" - перевіряємо, чи вгамує хтось із пасажирів маршрутки водія та кондуктора, які відверто глузують із пасажирів, принижують їх та затримують рейс. В студії учасники справжнього конфлікту "водій-пасажир" розкажуть, чим може закінчитися подібна сутичка.

* "Діти-алкаші" - розігруємо ситуацію, коли в людному місці 13-літні підлітки відкрито вживають горілку та поводяться нахабно. Чи втрутиться хтось із дорослих?

В студійному обговоренні участь беруть мама та син, який вживає алкоголь з 4-х років, кілька разів намагався накласти на себе руки і ледь не замерз на вулиці через сп‘яніння. Також журналісти зв‘язалися із вдовою чоловіка, який кілька років тому загинув від рук п‘яних підлітків.

* "Крадуть дитину" - з дитячого майданчика провокатори спробують вивести чужу дитину, яку мама лишила на кілька хвилин. Чи виявить хтось із батьків пильність?

* "Примірка" - чи відважиться хтось із перехожих сказати гірку правду жінці, що обране нею для покупки вбрання їй не пасує?

Усі ситуації обговорять експерти в студії: депутат Микола Катеринчук, ресторатор Маргарита Січкар та музичний продюсер Володимир Бебешко.

Шоу соціальних провокацій "Моя хата скраю" дивіться у четвер, 21 лютого, о 22:10.