На "1+1" прем'єра останнього сезону серіалу про Роксолану!

На "1+1" прем'єра останнього сезону серіалу про Роксолану!

22 вересня о 17:10 на каналі "1+1" відбудеться гучна прем'єра - стартує останній сезон легендарного серіалу "Величне століття. Вирішальна битва".

Поделиться:

22 вересня о 17:10 на каналі "1+1" відбудеться гучна прем'єра - стартує останній сезон легендарного серіалу "Величне століття. Вирішальна битва".

У новому сезоні Роксолана повертається у палац, але на неї чекає нелегка битва з ворогами, серед яких будуть і ті, хто раніше був їй відданий. Хто ж переможе у вирішальній битві за трон великої імперії, глядачі зможуть дізнатися вже зовсім скоро.

В останньому сезоні серіалу роль Роксолани виконає популярна турецька актриса Вахіде Перчин. Актриса прославилася на батьківщині не лише завдяки ролям у театрі та кіно, а й завдяки неймовірній силі волі, яка допомогла їй подолати тяжку хворобу - рак молочної залози. Не дивно, що саме Вахіде запропонували роль Роксолани: у них справді багато спільного.

"Коли мені запропонували роль Хюррем Султан, я не роздумуючи погодилася, бо зіграти таку роль - рідкісна удача. До того ж, я дуже схожа на Роксолану: ми обидві  сильні жінки! Я дуже серйозно готувалася до ролі. Зйомки починалися невдовзі після мого одужання. Тому, по-перше, мені треба було схуднути, бо під час хвороби я погладшала. Два місяці я посилено тренувалася і  внаслідок цього позбулася семи кілограмів. По-друге, я вивчала історію. Прочитала безліч книжок про правління Султана Сулеймана, кілька разів побувала у  палаці Топкапи. Хотіла якнайбільше довідатися про той час і мою героїню", - каже актриса Вахіде Перчин.

У нових серіях глядачів чекає зустріч з улюбленими героями, а також незмінно красиві історичні костюми, яскраві декорації, драматичні моменти, безліч прекрасних ліричних сцен і, звичайно ж, хитро закручена інтрига. Після трагедії, що забрала життя її старшого сина, Хюррем ні на хвилину не забуває про помсту, незважаючи навіть на те, що минули роки... Заручившись вірністю і підтримкою Рустема Паші, Хюррем готується завдати ворогові смертельного удару. Посилюється суперництво і між синами Роксолани й Сулеймана, Селімом і Баязидом. Кожен хоче здобути трон Османської імперії і готовий заради цього на все...

Дивіться прем'єру серіалу "Величне століття. Вирішальна битва" у понеділок, 22 вересня, о 17:10 на каналі "1+1"!

Новости по теме