На "1+1" прем'єра серіалу "Моя кохана Діла"

На "1+1" прем'єра серіалу "Моя кохана Діла"

З 5 травня на "1+1" – прем'єра турецького серіалу "Моя кохана Діла".

Поделиться:

З 5 травня на "1+1" – прем'єра турецького серіалу "Моя кохана Діла". Історія про любов до ворога покаже, якою непередбачуваною і жорстокою буває доля і яка все-таки всепереможна любов.

Головні ролі в мелодраматичному серіалі зіграли відомі турецькі актори Хатідже Шенділь та Еркан Петеккая. Перша серія стрічки вийде в ефір 5 травня о 17:10 на каналі "1+1".


Серіал "Моя улюблена Діла" створений за мотивами однойменного роману турецького письменника Неджаті Джумалі, написаного в 1977 році. Серіал знято в місті Ардана. У центрі сюжету – молода вдова Діла (Хатідже Шенділь), чий чоловік загинув у перестрілці, захищаючи рідного брата. Вона клянеться розшукати і помститися вбивці чоловіка. Але доля зіграла з нею злий жарт: Діла знайомиться з Ризою і закохується в нього, навіть не здогадуючись, що перед нею - її найлютіший ворог, якому вона присягнулася помститися. Чи зможе Діла відмовитися від помсти заради кохання?...

"Діла - дуже сильна жінка, і саме це в нас спільне. Їй доводиться витримати багато випробувань та іноді робити вчинки, про які вона шкодує. Але вона знаходить у собі сили вистояти й пройти через усе з високо піднятою головою. Я вклала свою душу в цей образ і, здається, багато чого навчилася у Діли, наприклад, стійкості та вміння ніколи не опускати рук, навіть у найбільш безнадійних ситуаціях", - каже актриса Хатідже Шенділь, виконавиця ролі Діли.

Дивіться серіал "Моя кохана Діла" з понеділка по п'ятницю о 17:10 на "1+1".