На "1+1" прем'єра скетчкому "В мережі"!

На "1+1" прем'єра скетчкому "В мережі"!

Головні ролі в скетчкомі виконали ветерани гумористичних програм Назар Задніпровський, Інна Приходько, Яна Глущенко, В'ячеслав Ніконоров та інші/

Поделиться:

Цієї п'ятниці, 4 квітня, о 22:50 на каналі "1+1" прем'єра скетчкому "В мережі" виробництва Студії 12/12 на замовлення каналу "1+1". Головні ролі в скетчкомі виконали відомі українські актори Назар Задніпровський, Яна Глущенко, Любава Грешнова та інші.

"В мережі" - це серіал у жанрі скетчком. Дія у скетчах розгортається в життєвих ситуаціях, безпосередньо пов'язаних з використанням інтернету, скайпу, блогів, чатів, а також сучасних "гаджетів". Герої серіалу - сучасні люди. Інтернетом їх не здивуєш, бо всі вже давно в мережі, проте з деякими персонажами відбуваються неймовірні й смішні історії.

"Скетчкоми для "1+1" - жанр не новий. У межах нашої комедійної вечірньої п'ятниці на початку року на каналі успішно пройшов пародійний скетчком "Супергерої", - розповідає Олена Васільєва, головний продюсер серіалів і фільмів каналу "1+1". - А в квітні ми продовжуємо лінійку вже проектом на замовлення "1+1", виробництва студії 12/12, - "В мережі". Це гумористичне шоу, набір скетчів про життя в епоху інтернету - про те, як нові технології змінили нас. Ми більше не гаємо час на особисте спілкування, не знайомимося в парках, не дивимося фільми в кінотеатрах - і навіть на роботі часто працюємо "в перервах" від інтернету. Ідея проекту належить продюсеру Володимирові Литвинову і режисеру Руслану Нікуліну, а розробка й виробництво вже є результатом спільної роботи каналу "1 +1" і продюсерів. Серед героїв нашого часу - представники найрізноманітніших категорій суспільства: бомж, даїшник, студент, депутат, - і всі вони намагаються за допомогою гаджетів здаватися кращими, отримати більше і працювати менше. А тимчасом стають залежними від фотографій, стін, лайків і шерів. До чого призводить життя "В мережі", дивіться в нашому проекті щоп'ятниці о 22:50".

Головні ролі в скетчкомі виконали ветерани гумористичних програм Назар Задніпровський, Інна Приходько, Яна Глущенко, В'ячеслав Ніконоров та інші.

Дивіться прем'єру скетчкому "В мережі" у п'ятницю, 4 квітня, о 22:50 на каналі "1+1"!