На 1+1 світова прем'єра серіалу "Попіл" з Машковим та Мироновим!

На 1+1 світова прем'єра серіалу "Попіл" з Машковим та Мироновим!

Цієї неділі, 27 жовтня, о 20:15 на каналі 1+1 відбудеться світова прем'єра детективної історичної саги "Попіл".

Поделиться:

Цієї неділі, 27 жовтня, о 20:15 на каналі 1+1 відбудеться світова прем'єра детективної історичної саги "Попіл". Режисером серіалу виступив відомий голлівудський режисер Вадим Перельман, чию стрічку "Будинок з піску й туману" було висунуто на премію "Оскар" у трьох номінаціях. А головні ролі виконали відомі російські актори: Володимир Машков, Євген Миронов і Олена Лядова.

Сюжет картини охоплює 10 років життя злодія Сеньки Попелу (Євген Миронов) і капітана Червоної армії Ігоря Петрова (Володимир Машков). Попіл і Петров, якому загрожує арешт, випадково зустрічаються в купе поїзда. Несподівано у червоноармійця з'являється фантастичний шанс уникнути неминучої загибелі, і він міняється з Попелом одягом, документами й забирає злодійський "общак". Однак Петров змінив не тільки своє життя, а й долю коханої жінки Рити (Олена Лядова ), на яку чекають пошуки чоловіка, болісне очікування і зустріч із Попелом, якого всі тепер вважають за Петрова. Основна дія картини розгортається в 1948-му році, коли колишній злодій, що вже став полковником, змушений брати участь у затриманні колишнього капітана, який став небезпечним злочинцем. Через 10 років їм доведеться знову зустрітися і розібратися в тому, як і чому змінилися їхні долі.

В основу сценарію лягла життєва історія реального злодія Арсенія на прізвисько "Попіл". На те, щоб зламати будь-який сейф, знаменитому ведмежатнику треба було стільки ж часу, скільки й на одну сигарету. І на місці скоєного злочину щоразу він лишав свій фірмовий знак - купку попелу.

Епоху відтворювали ретельно: на замовлення за оригінальним викрійками пошили більше тисячі костюмів. Зібрали вражаючий реквізит з оригінальних речей, збудували серйозні і дуже складні декорації військової частини біля Ленінграда. Натуру "Попелу" знімали в Кронштадті, Виборзі, Москві... Злочинну сходку – в петербурзькому особняку барона Штігліца, військові сцени - на Фінській затоці. Тюремний блок - у місті Пушкін, масовку з міськими жителями - в Ярославлі та Тутаєві. І ще сотні сцен у найнесподіваніших місцях.

У серіалі - справжній парад зірок. Крім "ударної" трійки Миронов - Машков – Лядова, у фільмі знялося не менш блискуче сузір'я: Сергій Гармаш, Чулпан Хаматова, Андрій Смоляков, Петро Мамонов, Ірина Розанова.

"Одна з причин, чому я відразу погодився зніматися, - говорить Євген Миронов, - це режисер. Його фільм "Будинок з піску й туману" привів мене в захват, і я дуже хотів з ним попрацювати. Незважаючи на наявність серйозного саспенсу і екшну, він у роботі цінує найбільше атмосферу. Цим Вадим відрізняється від творців інших телевізійних проектів. Мені це дуже подобається, тому що за цим стоїть справжнє кіно".

"Я думаю, що це унікальний проект на російському телебаченні. Скільки народних артистів, зірок, приголомшливих акторів зібрати в одному матеріалі!" - говорить про фільм Олена Лядова.

Дивіться серіал "Попіл" на каналі 1+1 з понеділка по четвер о 20:15 по дві серії одразу!