На аукціоні від "Хоробрих сердець" Осадча придбала лот репера Ярмака

На аукціоні від "Хоробрих сердець" Осадча придбала лот репера Ярмака

"Як і більшість українців дізналася про творчість Олександра під час Майдану"

Поделиться:

Учора у Києві відбувся доброчинний аукціон у межах проекту "Хоробрі серця".

На торгах було репрезентовано 40 унікальних лотів, із-поміж яких диск і ексклюзивна футболка від автора патріотичного хіта "22" репера Олександра Ярмака.

Виконавець і автор слів "Моя страна не упадет на колени" прибув на захід, аби особисто подякувати людині, яка придбає його речі. Однак хлопець навіть не здогадувався, що "спасибі" говоритиме ведучій "Світського життя" Каті Осадчій.

"3000 грн. Ти перемогла", - звернувся до колеги ведучий аукціону Юрій Горбунов.

"Я аж ніяк не очікував, що мій лот купить Катя. Я взагалі нічого не очікував. Я вперше в житті був на аукціоні, тому, звісно, приємно, що мій лот придбали. Як не як, ми всі робимо одну важливу справу. У мене в АТО,  у Донецькому аеропорту, у 72-й бригаді - близький друг із мого рідного міста Борисполя. Віталік. Він неймовірно хороший! Я дуже переживаю за нього", -  сказав Ярмак.

Усі події в країні репер пропускає крізь себе і щиро сподівається, що його творчість лікує.  

"Усі мої треки спрямовані на зцілення. Усе, що пишеться, пишеться від душі", - зізнався Олександр.

Безпосередність і проникливість текстів молодого репера свого часу підкорила Катю Осадчу, тому вона зробила усе можливе, аби в боротьбі за лот від Ярмака її слово стало останнім.

"Звичайно, я, як і більшість українців дізналася про творчість Олександра під час Майдану, коли вийшла пісня "Моя страна не упадет на колени". Відтоді я справді захопилася і дуже шкодувала, що в мене не вийшло піти на його концерт, який нещодавно був у Києві. Ви знаєте, я в принципі за те, щоб підтримувати наших, українців, музикантів, патріотів, тим паче, тих, які відмовилися від поїздок до Росії, для яких любов до України – головне. Олександр один і з таких і мені дуже до вподоби все те, що він робить", - розповіла Катерина.

Усього за кілька годин на доброчинному аукціоні вдалося зібрати 218 100 тис грн на придбання реанімобіля для АТО. Долучитися до благодійної акції і допомогти купити "лікарню на колесах" можете і ви просто зараз на нашому сайті: http://horobri.1plus1.ua/