На "Битві хорів" Білик отримала порцію жорсткої критики

На "Битві хорів" Білик отримала порцію жорсткої критики

Конфлікт між членом журі Михайлом Турецьким та тренером кримського хору Іриною Білик виник через взуття.

Поделиться:

У вокальномму шоу "Битва хорів" пристрасті між членом журі Михайлом Турецьким та тренером кримського хору Іриною Білик розпалюються. Цього разу конфлікт виник через взуття.

Білик доручила своєму чоловічому хору співати жіночу пісню "Ты на свете есть". А щоб якось наблизити хлопців до жіночого світу, вона провела для них тренінг у магазині взуття. Вокалісти оділи жіночі туфлі на підборах і спробували в них хоч трохи походити.

Після цього хлопці зробили висновок, що бути жінкою - не так вже й просто.

Однак Михайла Турецького цей експеримент не на жарт роздратував. Про що він і оголосив на весь зал одразу після виступу кримського хору.

"Виявляється, для того, щоб проникнути у жіноче нутро, хлопці для чогось міряли підбори. Дівчата, взуйте чоловічі черевики - ви зрозумієте нас, мужиків?!" - вигукнув Турецький.

Ірина Білик одразу стала у захисну позицію.

"Якби ви були у нас на репетиції, ви б чули що я говорила: ходити на підборах - це дуже просто, а душа жіноча - це зовсім інше. Розумієте?" - сказала зірковий тренер.

За виступ кримського хору під керівництвом Ірини Білик суддя Михайло Турецький поставив 8 балів. При цьому інші члени журі Ніна Матвієнко та Анатолій Єрема поставили по 10 балів.

Нагадаємо, у минулому ефірі "Битви хорів" Білик також була незадоволена низькою оцінкою, яку поставив Михайло Турецький.

Вокальне шоу "Битва хорів" онлайн дивіться на сайті 1+1 у розділі "Відео".