На "Голос країни" прийшла українська Барбі

На "Голос країни" прийшла українська Барбі

Дівчина виконала пісню Лари Фабіан "Мама"

Поделиться:

"Сліпі прослуховування" не завжди перевага як для конкурсантів, так і для тренерів "Голосу країни". Інколи, обернувшись до учасника після його виступу, зіркові тренери дуже шкодують, що не натиснули доленосну кнопку.

Саме так сталося після виступу 20-річної Лілії Королюк з Хмельниччини. Дівчина виконала пісню Лари Фабіан "Мама", але жоден з тренерів не наважився взяти дівчину до своєї команди. Коли ж співаки обернулися обличчями до сцени, то були шоковані. Перед ними стояла неймовірної краси дівчина з розкішним білявим волоссям, осиною талією, в сяючій синій сукні.

Вакарчук аж рота відкрив, побачивши таку красу. Він навіть пожартував, що перед ним стоїть переможниця конкурсу краси міста Хмельницький. А Лазарєв, зрозумівши, яку учасницю втратив, просто зблід.

"Лілія, взагалі не знаю, що мене зупинило від пориву. Ми всі розуміли, що нам подобається. Ти не зробила нічого неправильного. Я тебе молю не плач, тому що ти гідна бути в "Голосі". Це ми зараз будемо плакати, бо це ми реально втратили", - намагався виправдатися він.

Тренери не могли пояснити, чому не натиснули кнопки. Кожен з них розумів, що це було їхньою чи не найбільшою помилкою на проекті. Шокована була навіть Тамара Гвердцителі .

"Ви дійсно маєте музичне майбутнє. Продовжуйте творити і бути собою", – сказала вона Лілії.

"Вона сама пише і музику, і вірші, і співає", - підтвердила талант дівчини її мама, яка чекала Лілю разом з Ольгою Фреймут за лаштунками.

Але заспокоїти дівчину не вдавалося. Вона почала плакати і ще більше зачепила серця тренерів.

"Лілія, а можна я вас поцілую", - врешті не витримав Лазарєв і побіг до вокалістки на сцену. Сергій палко обійняв дівчину та не втримався від того, щоб продемонструвати її надзвичайно тонку талію.

"Знову закоханий", - сміялася Ані Лорак.

"Я так розумію, Сергій паралельно ще бере участь у програмі "Шукаю наречену", – жартома сказав Вакарчук.

Хто стане наступними учасниками "Голосу країни. Перезавантаження" дивіться вже 16 березня о 21:00 на 1+1. А також дивіться ексклюзивне відео з-за лаштунків у спецпроекті "Голос країни Backstage".