На "Голос країни" прийшов автор хіта, який приписують "Бумбокс"

На "Голос країни" прийшов автор хіта, який приписують "Бумбокс"

На "Голосі країни" виступив учасник, який є автором пісні "А мне бы до утра"

Поделиться:

На "Голосі країни" виступив учасник, який є автором пісні "А мне бы до утра". Цю пісню багато хто приписує гурту "Бумбокс", але насправді її автором та виконавцем є харків'янин Роман Голубєв. Хлопець розповів, що має свій музичний гурт, сам пише музику і пісні.

"У нас "вистрілила" тільки одна пісня. Так сталось, що вона потрапила в соцмережі. Якось виходжу з метро через місяць після запису і бачу 16-річних дівчат, які слухають на телефоні "А мне бы до утра", - згадав хлопець

"Це ваша пісня? Не "Бумбокса"? – не повіривши, перепитала ведуча Ольга Фремут.

"Не "Бумбокс". Були ситуації, коли мені доводили, що це "Бумбокс" написав. Зрозумів, що треба щось міняти. Через це і пішов на проект, щоб не з'їхати з глузду в один момент".

Роман виконав композицію "Романс" Миколи Носкова. На його виступ повернулись усі тренери.

"У вас є такий потенціал, який не одразу я побачив, але ви можете далеко піти", - сказав Святослав Вакарчук.

Сам учасник в першу чергу звернувся до Тамари Гвердцителі: "Ще в дитинстві слухав ваші пісні і у мене йшли мурашки по шкірі. Я не тільки від себе хотів сказати вам велике спасибі, а й від моєї мами, вона ваша прихильниця. Якщо можна, поцілую вам руку. Мама буде дуже рада", - сказав він. Проте після цього неочікувано обрав Сергія Лазарєва.

"Коли з'явився гурт "Smash", я був ще в школі. Наш клас розділився на дві частини: ті, котрі слухали гурт "Smash", і ті, котрі сміялися з них", - розповів Роман.

"Ви були в другій половині?" – здогадався Лазарєв.

"Так. Думаю, те що я насміхався з тих, хто тебе слухав, це карма. Маю піти у твою команду", - зробив висновок учасник.