На "Голосі країни" Пономарьов конкурує з усіма

На "Голосі країни" Пономарьов конкурує з усіма

Найдосвідченіший зірковий тренер "Голосу країни" Олександр Пономарьов сьогодні вранці завітав у гості до "Сніданку з 1+1".

Поделиться:

Найдосвідченіший зірковий тренер "Голосу країни" Олександр Пономарьов сьогодні вранці завітав у гості до "Сніданку з 1+1". Він розповів, як йому працюється у новому сезоні самого чесного вокального шоу країни.

Олександр Пономарьов розказав, що в третьому сезоні відносини між тренерами склалися по-іншому, ніж в попередніх двох. На думку співака, велику роль зіграло те, що усі тренери - з України.

- У нас трішечки інакше склалися відносини, ніж в попередніх двух сезонах. Тобто у нас завжди був хтось, проти кого були всі :) А зараз все більш добріше, - говорить Пономарьов. - Можливо, через те, що ми давно знайомі, чи, можливо, що ми всі з України і немає, скажемо так, зовнішнього фактору. Але якось стало добріше все. 

Всі команди достатнь сильні. Всі тренери - великі професіонали, займаються музикою не перший рік і мають за плечима багаж. Тому конкуренція з усіма. Тобто немає такого, що когось я більше боюся, а когось менше.

Також співак вкотре пояснив, чому погодився на участь у "Голосі країни" вже втретє.  Олександр Пономарьов шукає вокаліста, з яким би міг співпрацювати після закінчення проекту.

- По-перше, мені цікаво до сих пір. Попередні два сезони мені було це дуже цікаво, - запевнив зірковий тренер. - Ну і найголовніше - хотілося поєднати корисне з приємним. Приємне - це прослуховування і знайомство з новими моїми колегами, виконавцями і т. д. А корисне - це те, що я можу в подальшому з кимось співпрацювати. Я плекаю все ж таки надію, що я зустріну, власне, того, з ким хотілося б працювати далі.

Нагадаємо, вокальне шоу "Голос країни. Все по-чесному" стартує на 1+1 у неділю, 10 березня.

Відео дивіться тут!