На "Голосі країни" Скрипка влаштував переможні танці

На "Голосі країни" Скрипка влаштував переможні танці

Олег Скрипка виграв велику тренерську битву за голосисту народницю.

Поделиться:

Найкращі вокалісти країни продовжують вражати своїми голосами зіркових тренерів шоу "Голос країни. Все по-чесному". У неділю 7 квітня Олександр Пономарьов взяв до своєї команди ще 2 учасників, Тіна Кароль - 1, Святослав Вакарчук - 3, і Олег Скрипка - також 3.

Але спочатку - секрет минулого ефіру. Глядачі добре памятають, як минулої неділі усі чотири тренери повернулися до 25-річної Людмили Мовчан. Кожен з них хотів "завербувати" драйвову дівчину до своєї команди, і просто засипав Люду компліментами. Що вирішила дівчина, тоді так і залишилося загадкою. Та нарешті ми побачили вирішальний момент - Люда обрала Тіну Кароль! 

Цього тижня до команди Тіни приєдналася ще одна учасниця - 21-річна Яна Дрюпіна, яка хоч і є громадянкою Росії, вже давно "пустила коріння" в Україні. Яна прийшла на проект в пам'ять про загиблого батька.

Більш врожайним цей вечір був для Олександра Пономарьова. По-перше, він розвернувся до киянки Марти Спіженко, тоді як інші тренери роздумували. А по-друге, Пономарьов нарешті розширив кордони власної команди. Тепер зірковий тренер опікується Майклом Кіркіланом з сонячного Тель-Авіва.

Цікаво, що цього вечора на сцену "Голосу країну" вийшов ще один хлопець зі схожим ім'ям. 24-річний керівник хору і вчитель вокалу Мікаель Кіладзе родом з Батумі, а нині живе в Одесі. До хлопця повернувся Святослав Вакарчук, тож відтепер у його команді вже двоє вихідців з Грузії.

А ще Святослав у тяжкому бою з іншими тренерами завоював прихильність одразу двох дівчат - Анни Лимар, котра є одною з наймолодших учасниць проекту, та білявки Олени Жигаревої.

А от в команді Олега Скрипки поповнення переважно чоловіче. Спочатку до Олега пішов Олексій Кирпач - 27-річний хлопець з Вінниці, котрий співає двома різними голосами одночасно. Потім в команді Скрипки опинився співак-танцюрист Олексій Бойко, котрого змусили відправити заявку на "Голос країни" друзі по студентському гуртожитку.

А на третій раз Олег вже й сам танцював, адже саме його з усіх тренерів обрала Людмила Капітонова. Люда а капелла співала народну пісню і зворушила тренерів до сліз. Усі четверо вони повернулися до дівчини, однак вона свій вибір зробила ще перед виходом на сцену. Знаний рок-к-рольщик, відомий своєю любов'ю до народної творчості, на радощах заходився танцювати з Людмилою. Це було круто!

Тепер місць у тренерських командах залишилося обмаль? Кому вони дістануться? Які голоси мріють почути зіркові тренери, та чи станеться це на проекті "Голос країни"? Дивіться вже наступної неділі 14 квітня "Голос країни. Все по-чесному" о 20:15 на каналі 1+1.