На кастинг "Голос. Діти" прийшов син Потапа

На кастинг "Голос. Діти" прийшов син Потапа

6-річний Андрій підтримував татка за лаштунками та вболівав за маленьких вокалістів

Поделиться:

Минулого тижня на каналі "1+1" стартували зйомки другого сезону вокального проекту "Голос. Діти". Зірковими наставниками маленьких артистів у цьому сезоні стали Тіна Кароль, Потап і Наталя Могилевська.

На майданчик завітав і син Потапа, 6-річний Андрійко. Щоправда, поки що як гість, а не як учасник. Він підтримував татка за лаштунками та вболівав за маленьких вокалістів.  А одного дня вийшов на сцену та спостерігав за зйомками, сидячи у червону кріслі.

"Андрій дуже хотів потрапити саме на дитячий "Голос". Там йому усе вдвічі цікавіше. Спочатку він соромився, поринувши у цю хвилюючу атмосферу, побачивши глядачів. Півдня простояв за лаштунками, а вже потім вийшов до зали.  Він дуже хвилювався – як він сяде до крісла, як це крісло обертається, чи можна натиснути на кнопку. Для нього це велика, приємна подія. Андрій познайомився з Тіною Кароль і Наталею Могилевською. Але фаворитів серед учасників ще не має. Йому подобаються усі", - зізнався Потап журналістам.

"Я запитав, чи не хоче він взяти участь у проекті, і він сказав, що подумає.  Конкретно вокальних здібностей Андрійко поки не виявляє, але загалом артистичні здібності йому притаманні. Якщо чесно, моє завдання – виховати його хорошою людиною. Справжнім чоловіком, який буде поважати жінок. Це фундамент, який я повинен в нього закласти. А щодо іншого – це буде лише його рішення. Допомагати не буду, але й заважати займатися вокалом теж не стану. Шоу-бізнес – дуже складна штука! Але Андрій – гуманітарій. Гадаю, все ж таки він стане людиною, наближеною до мистецтва", - розповів тренер сайту "1+1".

За словами Потапа, сидіти у тренерському кріслі цього проекту – дуже хвилююче, цікаво і незвично:

"До моєї команди потрапила велика кількість талановитих діток. Найважче - навчитися правильно формулювати відмову. Це для мене найболючіше.  Але я намагався переконати дітей, що потрібно рухатися вперед, працювати, не здаватися. А взагалі – усі ці дні під час зйомок мене не полишає відчуття, що я роблю щось дуже хороше".

Нагадуємо, раніше співак обіцяв, що обов'язково буде дослухатися до думки своїх дітей під час проекту "Голос. Діти" на "1+1".